Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 18 aug, 2017

IK Sirius – IFK Norrköping: Streama Allsvenskan online

Allsvenskan största överraskning IK Sirius har hängt med i toppen av tabellen hela säsongen. Laget gästas av Norrköping på söndag 20 augusti och går att följa via live stream. Vi guidar dig till en bra live stream enkelt och smidigt. Där du dessutom kan se samtliga matcher i Allsvenskan.

Detta är en match mellan två riktigt bra lag i Allsvenskan. Båda lagen siktar på att ta andraplatsen som leder till europaspel. Därför räknas varje poäng noga såhär i slutspurten av Allsvenskan. Något som också gör matcherna betydligt roligare att följa via live stream.

Sirius visar sin glädje efter ett mål i Allsvenskan

  • Matchstart: Söndag 20 augusti 17:30
  • Spelplats: Studenternas IP, Uppsala
  • Visas hos: Cmore sport

Detta krävs för att följa Sirius – Norrköping via live stream

Det kan vara lätt att snurra bort sig bland alla olika streamingleverantörer. Vi har samlat all information du behöver ha för att snabbt komma igång med en live stream. Sirius – Norrköping i Allsvenskan via live stream kommer bli en spännande match att följa på söndagseftermiddagen.

Två lag som verkligen tävlar ute på fotbollsplanen och ger allt i varje match. Sådana fotbollsmatcher som man gärna vill se varje dag. För att se matchen mellan Sirius – Norrköping via live stream krävs det att man har ett konto med sportabonnemang hos Cmore.

Där ser man utöver Allsvenskan även Superettan, SHL, HockeyAllsvenskan och mycket mer. Den stora fördelen är att alla de svenska serierna är samlade på ett ställe. Så man slipper hela tiden leta efter en ny live stream när man väl kommit igång.

Kvaliteten på streamen hos Cmore håller alltid hög kvalitet i både bild och allt runt omkring. Smidigheten och flexibiliteten som erbjuds är riktigt bra vilket gör helhetsupplevelsen att se sport via live stream klockren.

Egentligen finns det inget att vänta på. Kom igång med din fotbolls stream i hög kvalitet redan idag. Så kan man följa hela slutspurten för alla lag de sista fotbollsmånaderna.

Spelare i Sirius ser lite förvirrad ut

Succélaget IK Sirius går mot en andraplats

Laget ligger nu på samma poäng som tvåan Djurgården men med sämre målskillnad. De har goda möjligheter att placera sig topp tre i Allsvenskan 2017. Vilket vore en enorm prestation med tanke på att de är nykomlingar.

Sirius spelar en fotboll med mycket anfall och de är inte blyga att gå för att göra mål även om de leder en match. Det gör laget mycket roligare att följa eftersom matcherna ofta bjuder åskådarna på fler spännande händelser.

IFK Norrköping kan placera sig på samma poäng som Sirius om de vinner söndagens match. Och vill de inte bli för avhängda är detta en match de måste ta poäng i.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar