Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 okt, 2011

Hade varit kul att visa vad jag går för

Elmin Kurbegovic har fått så gott som hela säsongen förstörd på grund av skador. Mittfältarens helvete började redan förra vintern där lårskador spolierade stora delar av försäsongen.

– Det började redan under försäsongen. Jag skadade både framsida och baksida lår och missade nästan hela försäsongen. Efter det var det bara att kämpa sig tillbaka och det är inte lätt i ett lag som Elfsborg, säger Kurbegovic till Sportal.se.

När Elmin äntligen var skadefri så var olyckan framme igen på en träningsmatch mot Malmö FF mitt under sommaren. Mittfältaren drog av ett ledband i ena foten och hamnade i sjukstugan igen.

– Jag har inte spelat alls den här säsongen. Jag var borta i 12 veckor efter skadan i somras och har nu varit frisk i fyra veckor. Nu känns det mycket bättre.

Men frågan är om det blir någon fortsättning i Borås efter den här säsongen – mittfältarens kontrakt går ut i slutet av november.

– Vi har pratat lite lätt om hur det ligger till. Jag känner verkligen att jag behöver hålla mig frisk och det skulle vara kul att verkligen få visa vad jag går för här i Borås. Men jag vet inte vad som händer. Jag har prata lite med min agent Martin och han ska se sig lite omkring, förklarar Kurbegovic.

Vill du läsa en längre intervju med Elmin Kurbegovic? Om tiden i italienska Novara, om standarden på Serie C och hur han missade matchen mot sin favoritklubb i Italien. Sportal.se publicerar intervjun i sin helhet på söndag.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar