Försäsongen av Allsvenskan 2017

Just nu pågår en uppladdning där alla lag i Allsvenskan 2017 spelar matcher i deras försäsong. En försäsong är till för att lagen ska hittat rätt form inför att Allsvenskan ska dra igång. Därför spelas många matcher mot flera olika lag.

Första matcherna i Svenska Cupen: 18/2-20/2

Som vanligt är det alltid stora förväntningar på matcher som spelas i den första omgången i Svenska Cupen. Premiären av Svenska Cupen 2017 kommer att ske den 18 februari. Då kommer vi få se flera intressanta lag spela sitt års första tävlingsmatch.

Tre heta spelare i Allsvenskan 2017

Under fjolårets säsong slutade Malmö FF som segrare av Allsvenskan 2016. Efter vunnit Allsvenskan med en viss marginal, så tog laget sitt 19:e SM-guld genom tiderna.

Snart börjar allsvenskan 2017 – Första omgången

Många människor har sedan förra säsongen längtat tills nästa säsong av Allsvenskan ska börja. Det är alltid ett stort tryck på biljetter, läktare och spelare när premiären av Allsvenskan börjar.

Malmö FF - Östersunds FK: Guldet påväg mot Skåne!

Vi börjar gå mot slutet av Allsvenskan. Med bara några få matcher kvar har Malmö FF hela sju poängs försprång från AIK. Det krävs med andra ord att Malmö FF förlorar flera matcher i slutspurten.

Bästa spelbolagen