VM 2022: Semifinaler - Tips, odds & TV tider

Äntligen dags för semifinaler för VM 2022. Vilka lag kommer att klara sig från semifinal till den storslagna VM-finalen. Här tar vi med de bästa oddsen, speltipsen och TV tider för de kommande semifinalerna.

Det kan både bli förväntade lagen som tar sig från semifinaler i VM. Det skulle även kunna bli en högst osannolik final. Det väntar otrolig dramatik av de avslutande matcherna under VM 2022.

Notera gärna även att flera bettingsidor i Sverige har bra erbjudanden inför matcherna. Du kan kolla bland våra sport bonusar eller oddsboosts för att få mer pengar att spela för – eller högre odds inför VM semifinaler.


VM semifinal – våra tips & odds

De två semifinaler som väntar under VM kommer att spelas under den 13/12 och 14/12. Det är två väldigt intressanta matcher på schemat. De vinnande lagen kommer att ställas emot varandra i en final som spelas på söndag (18/12). De förlorande lagen kommer spela en match om bronset dagen innan.

Argentina – Kroatien

  • Datum: 13/12
  • Tid: 20:00
  • Speltips: Kroatien kvalificerar sig (3.15 hos Expekt)
  • TV: SVT1
  • Stream: SVTPlay

Vi tycker det känns väldigt jämnt i matchen mellan Argentina – Kroatien. Betydligt mer jämnt än vad oddsen ger sken av. I skrivande stund så kan du spela på en kroatisk vinst för över 5.00 x din insats. Argentina har haft både toppar och dalar under turneringen. Kroatien har istället visat prov på samma gamla VM-anda som föregående turnering. En final är helt klart möjlig att nå.

Med ett kroatiskt mittfält som håller världsklass – så tror vi att de har vad som krävs för att stoppa Lionel Messi. Utöver Messi är det få andra stjärnor i Argentina som klivit fram på allvar.

Vi kommer att syna skrällen – men ändå safe:a. Det gör att vi spelar på att Kroatien kvalificerar sig. Vilket innebär att de även kan vinna på övertid eller på straffar.

> Läs mer om Argentina – Kroatien live stream & speltips

Marocko – Frankrike

Att Marocko skulle stå i en semifinal mot självaste Frankrike kunde väldigt få förutspå – om ens någon. De har redan stått för VMs största överraskning – men de är långt ifrån mätta. Efter seger mot både Spanien och Portugal under finalspelet så har hela nationen slutit samman för att ta sitt landslag hela vägen till final och guld.

Inför matchen mot Frankrike så kommer Marocko ha en försvagad backlinje. Tro det eller ej – men Marocko har åstadkommit allt detta med en hög rotation på backlinjen pga skador. De har ändå haft turen att behålla nyckelspelare som Hakimi och Aiyech under hela turneringen.

På den franska sidan så är Mbappé och Giroud två spelare som verkligen kommit igång. Detta öppnar för en match som kommer domineras av Frankrike. Marocko behöver mycket disciplin och tur för att ta sig an denna matchen. Vi tror att VM-resan slutar här för Marocko. Vilket innebär – om våra speltips stämmer – så har vi en respris mellan Kroatien – Frankrike i VM final 2022.

> Läs mer om Marocko – Frankrike live stream & speltips

  • tick markVärldens största bettingsida
  • tick markHögklassiga live streams
  • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Andra nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.