Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 dec, 2022

VM 2022: Semifinaler – Tips, odds & TV tider

PSG Nice speltips stream

Äntligen dags för semifinaler för VM 2022. Vilka lag kommer att klara sig från semifinal till den storslagna VM-finalen. Här tar vi med de bästa oddsen, speltipsen och TV tider för de kommande semifinalerna.

Det kan både bli förväntade lagen som tar sig från semifinaler i VM. Det skulle även kunna bli en högst osannolik final. Det väntar otrolig dramatik av de avslutande matcherna under VM 2022.

Notera gärna även att flera bettingsidor i Sverige har bra erbjudanden inför matcherna. Du kan kolla bland våra sport bonusar eller oddsboosts för att få mer pengar att spela för – eller högre odds inför VM semifinaler.


VM semifinal – våra tips & odds

De två semifinaler som väntar under VM kommer att spelas under den 13/12 och 14/12. Det är två väldigt intressanta matcher på schemat. De vinnande lagen kommer att ställas emot varandra i en final som spelas på söndag (18/12). De förlorande lagen kommer spela en match om bronset dagen innan.

Argentina – Kroatien

 • Datum: 13/12
 • Tid: 20:00
 • Speltips: Kroatien kvalificerar sig (3.15 hos Expekt)
 • TV: SVT1
 • Stream: SVTPlay

Vi tycker det känns väldigt jämnt i matchen mellan Argentina – Kroatien. Betydligt mer jämnt än vad oddsen ger sken av. I skrivande stund så kan du spela på en kroatisk vinst för över 5.00 x din insats. Argentina har haft både toppar och dalar under turneringen. Kroatien har istället visat prov på samma gamla VM-anda som föregående turnering. En final är helt klart möjlig att nå.

Med ett kroatiskt mittfält som håller världsklass – så tror vi att de har vad som krävs för att stoppa Lionel Messi. Utöver Messi är det få andra stjärnor i Argentina som klivit fram på allvar.

Vi kommer att syna skrällen – men ändå safe:a. Det gör att vi spelar på att Kroatien kvalificerar sig. Vilket innebär att de även kan vinna på övertid eller på straffar.

> Läs mer om Argentina – Kroatien live stream & speltips

Marocko – Frankrike

Att Marocko skulle stå i en semifinal mot självaste Frankrike kunde väldigt få förutspå – om ens någon. De har redan stått för VMs största överraskning – men de är långt ifrån mätta. Efter seger mot både Spanien och Portugal under finalspelet så har hela nationen slutit samman för att ta sitt landslag hela vägen till final och guld.

Inför matchen mot Frankrike så kommer Marocko ha en försvagad backlinje. Tro det eller ej – men Marocko har åstadkommit allt detta med en hög rotation på backlinjen pga skador. De har ändå haft turen att behålla nyckelspelare som Hakimi och Aiyech under hela turneringen.

På den franska sidan så är Mbappé och Giroud två spelare som verkligen kommit igång. Detta öppnar för en match som kommer domineras av Frankrike. Marocko behöver mycket disciplin och tur för att ta sig an denna matchen. Vi tror att VM-resan slutar här för Marocko. Vilket innebär – om våra speltips stämmer – så har vi en respris mellan Kroatien – Frankrike i VM final 2022.

> Läs mer om Marocko – Frankrike live stream & speltips

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Utmärkt support
 • BankID
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Andra nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar