VM 2022 – 26 november (26/11) - Matcher, odds & tider

I schemat för VM 2022 på 26 november så hittar vi som vanligt fyra matcher under dagen. Vi tar fram tider, speltips och bästa odds inför matcherna som spelas idag. Lycka till med dina spel!

Det är två stora matcher som spelas i VM den 26/11. De regerande världsmästarna Frankrike spelar mot vårt skandinaviska hopp – Danmark. Sedan blir det ett hett sydamerikanskt derby mellan Mexiko och Argentina.

Dagens speltips (26/11) Odds:
Argentina vinner mot Mexiko (handicap -1) 2.00 hos Expekt


Dagens matcher – Tips & TV tider

Att läsa speltips inför VM den 26/11 kan vara ett bra vis för att komma i stämning inför matcherna idag. Du kan följa alla våra VM speltips & odds under hela mästerskapet. Vi har även andra guider som hjälper dig med att spela med VM betting bonusar.


Tunisien – Australien

 • Tid: 11:00
 • Speltips: Australien vinner matchen (3.80 hos Expekt)
 • Live stream: SVTPlay
 • TV: SVT1

Tunisien imponerade stort mot Danmark i deras senaste match i grupp D. Deras heroiska försvarsspel och vilja har gett Tunisien 1 poäng inför matchen mot Australien. Vi tror inte att det kommer att hålla hela vägen mot Australien – som visade spets mot Frankrike trots deras förlust.

Oddsen ligger väldigt högt på att Australien ska plocka hem vinsten mot Tunisien. Det är egentligen inget i deras VM trupper som vittnar om motsatsen. Vi spelar på en rak tvåa – och hoppas Tunisien inte gör en lika bra match som emot Danmark.


Polen – Saudiarabien

 • Tid: 14:00
 • Speltips: Polen vinner matchen (1.75 hos Betsson)
 • Live stream: SVTPlay
 • TV: SVT1

Ingen lär har missat den extremt stora skrällen när Saudiarabien lyckades vinna emot Argentina. Frågan är laget kan hålla samma glöd vidare mot Polen. Allt talar för att det inte ska bli ytterligare en skräll när vi kollar in oddsen.

Vi vill inte upprepa vårt misstag att underskatta Saudiarabien. Det är dock väldigt svårt att landa i något annat än en seger för Polen. Vi vågar oss på att spela på en rak 1:a i matchen – med hopp om att superkrafterna i Saudiarabien inte håller i sig.


Frankrike – Danmark

Danmark såg inte ut att prickat helt rätt i formen i senaste matchen mot Tunisien. När nu Frankrike står på andra sidan så kommer det bli otroligt svårt för Danmark att sno med sig poäng. Frankrike visade upp en förväntad dominans mot Australien.

Skulle Danmark förlora matchen så står laget på 1 poäng inför den sista rundan. Det kan bli lite panik i danskarna – men vi tror att de löser situationen trots förlust mot Frankrike i denna match.

Läs mer om Frankrike – Danmark live stream & speltips inför matchen.


Argentina – Mexiko

Argentina kommer från ett fiasko i och med deras förlust mot Suadiarabien. Landslaget lär fått en rejäl avhyvling av tränaren Lionel Scaloni – samt hård kritik hemifrån. Nu är det bara en vinst mot Mexiko som accepteras. Vid poängtapp så kan mästerskapet vara i stor fara.

Vi tror att Argentina lyckas att klå Mexiko. Vilket lagens tidigare statistik stödjer. Faktum är att Argentina inte förlorat mot Mexiko sedan 2004. Då har lagen spelat mot varandra flera gånger sedan dess. Alla matcher sedan 2006 har slutat med att Argentina vunnit med minst två måls marginal.


 

 • tick markAnvändarvänligt
 • tick markStort utbud av odds
 • tick markOddsboostar

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

 • tick markVärldens största bettingsida
 • tick markHögklassiga live streams
 • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg

Jimmie.Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.