Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 23 nov, 2022

VM 2022 – 26 november (26/11) – Matcher, odds & tider

I schemat för VM 2022 på 26 november så hittar vi som vanligt fyra matcher under dagen. Vi tar fram tider, speltips och bästa odds inför matcherna som spelas idag. Lycka till med dina spel!

Det är två stora matcher som spelas i VM den 26/11. De regerande världsmästarna Frankrike spelar mot vårt skandinaviska hopp – Danmark. Sedan blir det ett hett sydamerikanskt derby mellan Mexiko och Argentina.

Dagens speltips (26/11) Odds:
Argentina vinner mot Mexiko (handicap -1) 2.00 hos Expekt


Dagens matcher – Tips & TV tider

Att läsa speltips inför VM den 26/11 kan vara ett bra vis för att komma i stämning inför matcherna idag. Du kan följa alla våra VM speltips & odds under hela mästerskapet. Vi har även andra guider som hjälper dig med att spela med VM betting bonusar.


Tunisien – Australien

 • Tid: 11:00
 • Speltips: Australien vinner matchen (3.80 hos Expekt)
 • Live stream: SVTPlay
 • TV: SVT1

Tunisien imponerade stort mot Danmark i deras senaste match i grupp D. Deras heroiska försvarsspel och vilja har gett Tunisien 1 poäng inför matchen mot Australien. Vi tror inte att det kommer att hålla hela vägen mot Australien – som visade spets mot Frankrike trots deras förlust.

Oddsen ligger väldigt högt på att Australien ska plocka hem vinsten mot Tunisien. Det är egentligen inget i deras VM trupper som vittnar om motsatsen. Vi spelar på en rak tvåa – och hoppas Tunisien inte gör en lika bra match som emot Danmark.


Polen – Saudiarabien

 • Tid: 14:00
 • Speltips: Polen vinner matchen (1.75 hos Betsson)
 • Live stream: SVTPlay
 • TV: SVT1

Ingen lär har missat den extremt stora skrällen när Saudiarabien lyckades vinna emot Argentina. Frågan är laget kan hålla samma glöd vidare mot Polen. Allt talar för att det inte ska bli ytterligare en skräll när vi kollar in oddsen.

Vi vill inte upprepa vårt misstag att underskatta Saudiarabien. Det är dock väldigt svårt att landa i något annat än en seger för Polen. Vi vågar oss på att spela på en rak 1:a i matchen – med hopp om att superkrafterna i Saudiarabien inte håller i sig.


Frankrike – Danmark

Danmark såg inte ut att prickat helt rätt i formen i senaste matchen mot Tunisien. När nu Frankrike står på andra sidan så kommer det bli otroligt svårt för Danmark att sno med sig poäng. Frankrike visade upp en förväntad dominans mot Australien.

Skulle Danmark förlora matchen så står laget på 1 poäng inför den sista rundan. Det kan bli lite panik i danskarna – men vi tror att de löser situationen trots förlust mot Frankrike i denna match.

Läs mer om Frankrike – Danmark live stream & speltips inför matchen.


Argentina – Mexiko

Argentina kommer från ett fiasko i och med deras förlust mot Suadiarabien. Landslaget lär fått en rejäl avhyvling av tränaren Lionel Scaloni – samt hård kritik hemifrån. Nu är det bara en vinst mot Mexiko som accepteras. Vid poängtapp så kan mästerskapet vara i stor fara.

Vi tror att Argentina lyckas att klå Mexiko. Vilket lagens tidigare statistik stödjer. Faktum är att Argentina inte förlorat mot Mexiko sedan 2004. Då har lagen spelat mot varandra flera gånger sedan dess. Alla matcher sedan 2006 har slutat med att Argentina vunnit med minst två måls marginal.


 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Utmärkt support
 • BankID
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
topptipset
Topptipset den 4/3 bjuder på matcher från både Sverige och andra platser i Europa. Kolla in vår speltips för rader inför dagens kupong!
04 mars, 2024
stryktipset
Stryktipset laddar upp kupongen inför den 2 mars, 2024. Vi ger speltips på alla matcher - och visar vilka radar vi spelar på!
01 mars, 2024
topptipset
Nya matcher väntar i Topptipsets kupong under fredagen. En salig blandning av matcher runt om i Europa!
01 mars, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1238 Artiklar