Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 nov, 2017

Vilket blir det sista laget till VM 2018? Peru – Nya Zeeland

Inatt spelas den allra sista play off matchen. Då ska det sista laget kvalificera sig till VM 2018 i Ryssland. Matchen spelas mellan Peru och Nya Zeeland.

Det är med andra ord något av dessa två landslag som kommer att gå vidare till VM. Självklart är förväntningarna, och förhoppningarnma stora på dessa två landslag som kan ta den sista åtråvärda platsen till VM.

Favoriter att vinna på förhand är Peru. Spelbolagen har redan valt att erbjuda dig att spela på odds omkring 1.20 på Peru i natt. Vilket indikerar på att det är just Peru som är favoriter till att nå VM-platsen.

Peru – Nya Zeeland

Här följer den information som finns inför matchen. Här hittar du den info som krävs för att du ska kunna spela på odds, eller streama Peru – Nya Zeeland.

Se till att du är förbered inför den sista matchen i play off till VM 2018!

  • Avspark/matchstart: Den 16/11, kl. 03:15
  • Live stream: bet365
  • Arena: Estadio Nacional del Perú
  • Live score & odds: bet365
  • Resultat från första mötet: 0-0

Det går att betta, och se Peru – Nya Zeeland stream på samma sajt. Nämligen bet365. Där kommer de erbjuda dig att följa matchen live via deras sändningar.

Det kanske inte är två av de bästa fotbollslag i världen som kommer att spela denna match. Det betyder inte att det är mindre priser på spel. Till vinnaren av matchen så väntar nämligen en biljett till fotbolls-VM i Ryssland.

Den senaste matchen som spelades mellan lagen slutade 0-0. Vilket ger en väldigt öppen returmatch för lagen.

Vinnaren av matchen kommer att gå vidare till VM, och förloraren kommer att falla på målsnöret.

Den lilla fördelen som finns är till Nya Zeeland. De har råd att spela oavgjort i förutsatt att matchen slutar 1-1, 2-2, 3-3, eller 4-4. Peru fick aldrig med sig ett bortamål senaste gången, vilket ger istället Nya Zeeland chansen att vinna på bortamålsregeln.

Tiden för matchstarten är knappast optimal för oss i Sverige. Däremot känner vi till att det finns en del som kommer att hålla sig vakna för att kunna streama Peru – Nya Zeeland.

peru - nya zeeland play off

Odds

Inför matchen så kan du självklart spela på odds. Vi har redan lagt in vårt speltips på det lag som vi tror kommer att vinna.

Vi tror helt klart att Peru kommer att vinna matchen, och ta sig till VM nästa sommar. När vi kollar till vilka odds som finns på att Peru ska vinna, så tycker vi att de lite väl lågt för att vara spelvärt.

Därför väljer vi att krydda till oddsen genom att sätta Peru som vinnare i båda halvlekarna. Det ökar vårt odds från 1.20 till 1.66 x vår insats.

De matchodds som finns att spela på kommer vi här att bifoga. Notera gärna att vi har smalat oddsen som finns att spela på inne hos bet365. En sida som du även kan se Peru – Nya Zeeland stream!

  • Peru vinner = 1.20
  • Oavgjort = 6.00
  • Nya Zeeland vinner = 17.00

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar