Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 12 mar, 2018

Sveriges bortaställ i VM har läckt ut

I sommar reser Sverige till Ryssland för att delta i årets VM-slutspel. Nu verkar bortatröjan ha läckt ut.

Sverige lyckades kvalificera sig för VM 2018, efter ett dramatiskt playoff-avgörande mot Italien. Jakob Johansson gjorde dubbelmötets enda mål, när han gav Sverige segern hemma på Friends Arena. Borta på San Siro lyckades Sverige sedan försvara sig vidare till VM.

Sajten Footy Headlines har nu läckt ut bilder på bortatröjan som Sverige kommer att bära i VM 2018. Tröjan är helblå, bestående av ljusare och mörkare ränder. Ränderna löper horisontellt, och är mycket tunna.

Kragen på tröjan är både gul och blå, och längs axlarna har Adidas placerat gula ränder.

Sverige kommer enligt Footy Headlines att bära gula shorts och blå strumpor till tröjan.

Läs mer om bästa oddsen på fotbolls VM 2018 & bonusar.

Matchstället är inte officiellt, och vi kan ännu inte vara helt säkra på att detta verkligen är bortatröjan Sverige kommer att bära i VM.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar