Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 11 okt, 2021

Streama Sverige – Grekland: Se live stream & TV (12/10)

sänd sverige grekland livestream & tv

Den 12 oktober så tar Sveriges landslag emot Grekland i en otroligt viktig match. Få alla tips på hur du kan se Sverige – Grekland stream. Se till att du har klart för dig i god tid hur du ska sända matchen.

Både Sverige och Grekland har chanser att både att gå vidare – men även åka ur VM-kvalgruppen. Detta kommer bli en ödesmatch med stora insatser. Det skapar bra förutsättningar inför matchen.

Du kommer kunna sända Sverige – Grekland på TV eller via live stream. Detta beroende vad som passar dig allra bäst. Läs vidare om vilken kanal som visar Sverige – Grekland, samt vilken streamsida som sänder matchen hos oss.

Streama din fotboll här!

Se fotboll med hjälp av Bet365

Vad: Sverige – Grekland, VM-kval
När: Den 12/10, kl. 20:45
Vart: Friends Arena, Stockholm
Live stream: Cmore
TV-kanal: TV4
Speltips: Sverige vinner matchen (1.83 hos Bet365)

Det finns många anledningar till att se fotboll hos Bet365 Sverige – just denna matchen kommer dock inte att visas där. Det är däremot ett bra alternativ för dig som spela odds med Swish. Det finns en anlending till att det är en sida som så många tycker om.

Läs även ett längre speltips inför Sverige – Grekland här på Sportal.se. Vi uppdaterar både om live streaming och betting!

Sverige – Grekland stream

Likt som tidigare landskamper som Sverige spelat i VM-kvalet – så är det hos CMore du kan streama fotboll hos.

För att streama Sverige – Grekland med CMore så behövs först och främst ett spelkonto. Det är gratis att registrera sig hos Cmore. För att få ta del av alla sändningar som erbjuds på deras hemsida så behöver du dock köpa ett paket.

Du kan läsa mer om alla paket för TV och live streaming inne hos Cmore. Det är nämligen dom som har egen rätt för att sända Sverige – Grekland online.

Det är idag många i Sverige som valt att flytta över sitt det man brukar se på TV till en streamsida. Det är smidigare och enklare för dig som t.ex. vill kunna se fotboll i mobil, surfplatta eller direkt på datorn.

Den live stream som du kommer kunna ta del av hos Cmore är av mycket hög kvalité och med svenska kommentatorer. Det skapar en bra upplevelse inför en så pass viktig match som nu väntar mellan Sverige – Grekland.

  1. Gå till Cmore.se
  2. Registrera ett konto
  3. Välj ett paket som låser upp matcher i VM-kval
  4. Hitta den match du vill se
  5. Börja streama Sverige – Grekland på nätet

Se på TV

För dig som hellre ser Sverige – Grekland på TV så kommer vi även tipsa om en kanal som visar matchen. Det är ingen mindre än TV4. Denna kanal har ständigt hjälpt till med att visa de matcher som Sverige spelar i sitt VM-kval.

Denna TV-kanal är inte alls ovanlig att folk i Sverige redan har. Det gör det automatiskt mycket lättare för en stor del av befolkningen att kunna följa denna spännande landskamp mellan Sverige – Grekland gratis.

TV4 kommer att visa matchen – likt som Cmore – med svenska kommentatorer. Det som är nackdelen med att välja att se Sverige – Grekland på TV är att det kan tillkomma reklam under sändningen.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: Cirka 45 min inför matchen
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Se matchen live

För att se matchen på arenan så krävs naturligtvis biljetter. Det finns en lång rad återförsäljare av biljetter till Sverige – Grekland.

Det gäller att vara ute i god tid om du ska kunna se Sverige – Grekland live på Friends Arena. Mest troligt så kommer det bli helt slutsålt innan avspark. Återigen tar Friends Arena emot en hel publikskara efter restriktionerna – upp emot 40 000 åskådare.

Du kan köpa biljetter inne hos SVFF. Där har man all info som krävs för att du ska kunna få biljetter och titta på Sverige – Grekland live på arenan. ’

Om du inte skulle få tag i biljetter så fungerar en Sverige – Grekland stream ungefär lika bra!

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar