Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 jun, 2018

Portugal – Marocko: Live stream & odds på matchen 20/6

Portugal ställs emot Marocko, i vad som inleder den andra gruppspelsomgången i Grupp B. Läs allt inför matchen här.

Portugal – Marocko stream

SVT1 är den TV-kanal som sänder Portugal – Marocko. Om du inte har tillgång till kanalen, finns det andra sätt att se matchen.

CMore sitter på rättigheter att visa fotbolls-VM, och de sänder därför matchen. Om du skapar ett CMore-konto och skaffar ett abonnemang kan du titta på matchen.

När du tittar på din Portugal – Marocko stream visas matchen i HD-kvalitet, och det går att titta från din mobil, dator/laptop, TV eller läsplatta/iPad.

  • Match: Portugal – Marocko, Grupp A i VM 2018
  • Datum & tid: Onsdag den 20 juni, 14:00
  • Arena: Luzjniki-stadion, Moskva
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

Officiell laguppställning, Portugal

R. Patrício
Soares – Pepe – Fonte – Guerreiro
B. Silva – Moutinho – W. Carvalho – J. Mario
G. Guedes – C. Ronaldo

Skador: –

Officiell laguppställning, Marocko

Munir
Dirar – Benatia – da Costa – Hakimi
Boussoufa – El Ahmadi
Ziyech – Belhanda – Amrabat
Boutaib

Skador: Nordin Amrabat (tveksam, Nabil Dirar (tveksam)

Två spännande matcher i fredags

Portugal var med i VM:s hittills kanske bästa match, när de spelade 3-3 mot Spanien. Cristiano Ronaldo stod då för tre mål, bland annat en fantastisk frispark i slutet av matchen.

Marockos VM-premiär var också dramatisk, om än inte lika händelserik. Laget såg ut att gå mot en mållös match mot Iran, men på tilläggstid nickade inhopparen Aziz Bouhaddouz in ett självmål och Marocko förlorade matchen med 0-1.

Om Marocko förlorar mot Portugal är man utslaget ur VM.

Speltips

Marocko hade bollinnehavet mot Iran och kunde avgjort, men den sista kvaliteten fanns inte där och det slutade bittert. En förlust på grund av ett sent mål kan ta hårt på ett lag, och nu är pressen stor på Marocko inför matchen mot Portugal. Förlorar man är man utslaget, kryssar man är man så gott som utslaget.

Portugal har, som så ofta inför mästerskap, ifrågasatts. Laget är ålderstiget och det talas om en mättnad sedan EM-guldet för två år sedan. Mot Spanien skulle man få det svårt, hette det. Men Portugal visade, eller rättare sagt Cristiano Ronaldo visade, att kvaliteten och hungern är på sin plats.

Vi tror att Portugal vinner den här matchen, och spelar en rak 1:a till oddset 1.65 på Comeon. Där kan du passa på att ta del av ett riktigt fint erbjudande.

När du gör en insättning på 500 kr på Comeon får du 1500 kr att spela för, och även en VM-boll hemskickad till dig.

  • Tips: Portugal vinner matchen
  • Odds: 1.65, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar