Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 6 nov, 2017

Nya svenska landslagströjor 2017/18

Inför de otroligt viktiga play-off matcherna som Sverige har mot Italien, så lanserades en ny landslagströja.

Denna tröja kommer att användas för första gången när Sverige sina matcher mot Italiens landslag i VM-kvalets play off.

Tröjan menar många tar tankarna tillbaka till 90-talet, och känns en aning retro enligt de som redan fått sin åsikt hörd.

sveriges nya tröjor i landslaget 2017 2018

Klassiskt möter modernt

Den tillverkare som låtit sig producera och designa den svenska landslagströjan är som tidigare Adidas. De menar på att de har hämtat inspiration från just 90-talet, vilket märks tydligt.

På den stilrena, och nästan helt gula tröjon kommer endast emblemet på det svenska fotbollsförbundet finnas utöver Adidas-märket och deras karaktäristiksa tre-streck ut med sidan.

Redan nu är förhoppningarna stora på att Sverige ska kunna klå Italien på sin hemmaplan. Vi tycker oss se allt mer positiva nyheter, och reaktioner nu i jämförelse med när vi precis blivit lottade mot Italien i Play-off till VM.

Du kan redan nu läsa vidare om vart Sverige – Italien sänds på TV & live streaming. Perfekt för dig som inte vill missa en enda minut från det som kan bli årets matcher.

I samband med att den nya tröjan släpptes offentlig, så har även en ny kampanj skapats. Denna kampanj är till för att alla svenskar som vill stöd för det svenska landslaget inför deras tuffa uppgift.

Kampanjen går kort och gott ut på att man skriver upp sitt namn + mailadress inne hos viärsverige.com. Sedan kommer du att ta plats i den grupp som kommer kommer få vara med i landslaget.

Självklart kommer detta inte leda till att du får en startplats av Janne Andersson. Däremot så kommer du få ett exemplar av den nya landslagströjan, och ett tröjnummer. Dessutom kommer ditt namn att publiceras på svenskfotboll.se som en del av den svenska landslagstruppen mot Italien.

Detta ska enligt de som ligger bakom kampanjen ge de spelare som är på planen för Sverige en extra knuff åt rätt riktning. Detta är inte omöjligt om vi tillsammans sätter all vår kraft mot italienarna.

fullsatt friends arena

Inför matchen

Redan nu kan du se vilken trupp som Janne Andersson tagit ut för att finnas till hands under play-off matcherna mot Italien.

Självklart kan du även se vilka spelare som även Italien kommer ha att tillgå i deras trupp mot Sverige.

Vi har även låtit oss jämföra Italiens landslag mot Sveriges. Detta för att snabbt ge dig en överblick om hur det kan se ut inför matcherna som kommer avgöra vilket landslag som till slut får den åtråvärda platsen till VM slutspelet nästa sommar.

  • Jämför landslagen: Sverige – Italien

Nu gäller det verkligen att samla alla krafter som finns för att det svenska landslaget ska kunna vinna sin första match hemma på Friends Arena på fredag den 10/11.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar