Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 nov, 2017

Nordirland – Schweiz: Speltips & live stream i play off till VM

Det europeiska VM-kvalet är i sin slutfas, och det återstår nu 8 lag kvar som möjligen kan ta sig till VM 2018. Vi svenskar känner naturligtvis att Sveriges landslag är ett av dessa.

Utöver Sverige, så spelar även andra landslag sina play off matcher till VM. Ett av dessa möten spelas mellan Nordirland – Schweiz. Här kommer vi att gå genom lite förutsättningar inför play off matchen den 9 november.

Dessutom kommer vi att uppdatera dig kring hur du kan streama Nordirland – Schweiz live på nätet. Detta om du via en live stream vill följa matchen direkt.

Streama Nordirland – Schweiz

När det kommer till en Nordiralnd – Schweiz live stream så är det två sajter som du kan ta hjälp av. Den ena sajten är Dplay, och den andra är Eurosport Player. Det spelar inte speciellt stor skillnad på dessa streamingsidor när det kommer till deras sändningar.

Båda sajterna kräver att du har ett konto, samt uppgraderat med premium. Genom att köpa premium inne hos någon av dessa sajter, så kommer du inte bara låsa upp en Nordirland – Schweiz live stream. Du kommer nämligen att kunna se fler matcher från deet stundande play off kvalet.

Det innebär t.ex. att du även kan se Sverige – Italien stream i VM-kval play off hos dessa två välkanda sidor.

Många i Sverige är främst fokuserade på just den matchen, men kan mycket väl tänka sig att ladda upp med andra matcher från play off.

Nedan så får du alla den hjälp som krävs för att streama Nordirland – Schweiz online. Se till att använda dig av knepen för att direkt kunna starta sändningar från matchen.

  • Gå till Dplay
  • Skapa ditt konto
  • Köp premium
  • Börja streama Nordirland – Schweiz

Bettingtips & oddsen i matchen

Det är självklart möjligt för dig att spela på odds inför de matcher som stundar i VM-kvalets play off.

Det kan vara bra att kolla upp lite speltips innan du bestämmer dig mellan vilket lag som du ska spela på inför matchen mellan Nordirland – Schweiz. Du kan inte håller med i just vårt speltips inför matchen, men då kunnat bilda en uppfattning om vad du tror själv om slutresultatet.

Vårt spel kommer att ligga på en stabil 2:a. Vi tror med andra ord att det är Schweiz som kommer att vinna första play off-matchen. Detta på bortaplan.

Vi får med oss väldigt fina odds när vi tippar på matchen inne hos bet365. Vi tycker egentligen att matchen är ganska vägande på en vinst för Schweiz, men får ändå ut oddset 2.15.

Vi samlar alla de matchodds som du kan spela på inför matchen här nedanför. Se till att du väljer ett speltips innan du börjar kolla på matchen via live stream.

Läs gärna mer innan du börjar oddsa på fotbolls-VM med bonusar. Vår guide kan hjälpa dig att hitta bra erbjudanden och kampanjer.

  • Nordirland = 4.20
  • Oavgjort = 3.10
  • Schweiz = 2.15

Notera gärna att dessa odds är just nu aktuella. Tiden för när vi hämtade oddsen är den 9 november, kl. 12:30

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar