Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 jun, 2018

Japan – Senegal: Streama & tippa odds på matchen 24/6

De två lag som toppar Grupp H ställs under söndagen mot varandra. Läs allt inför Japan – Senegal.

Streama Japan – Senegal

Är du intresserad av att titta på Japan – Senegal, men saknar den kanal som sänder matchen (TV4)? Oroa dig inte, det finns andra sätt att se matchen.

CMore sitter på rättigheter att visa fotbolls-VM, och kommer bland annat att sända denna match. Du kan alltså streama Japan – Senegal med ett CMore-konto.

På CMore sänds matcherna direktsänt/live och med HD-kvalitet. Det är möjligt att titta via mobil/smartphone, dator/laptop, surfplatta/iPad eller TV.

  • Match: Japan – Senegal, Grupp H i VM 2018
  • Datum & tid: Söndag den 24 juni, 17:00
  • Arena: Ekaterinburg Arena
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

Trolig laguppställning, Japan

Kawashima
Sakai – Yoshida – Shoji – Nagatomo
Hasebe – Shibasaki
Haraguchi – Kagawa – Inui
Okazaki

Skador: –

Trolig laguppställning, Senegal

N’Diaye
Gassama – Koulibaly – Sané – Sabaly
Sarr – Gueye – Kouyaté – Mané
M. Niang – D. Sakho

Skador: –

Båda lagen vann sin första match

Japan, tippade att komma sist i Grupp H, vann överraskande mot Colombia i den första gruppspelsomgången. En stor anledning till segern var det röda kortet och straffen Carlos Sánchez orsakade redan efter 3 minuter. Straffen gav Japan en tidig ledning och även om Colombia lyckades kvittera så kom Japan tillbaka och till slut stod som segrare.

Senegal mötte Polen i sin första match, där Polen gällde som något större favoriter än senegaleserna. Men tack vare två slumpmål kunde Senegal, som samtidigt gjorde en bra match, vinna med 2-1.

Vinnaren i denna match tar ett grepp om förstaplatsen och avancemang till åttondelsfinalen.

  • Tippning VM 2018

Speltips

Både Japan och Senegal kommer från segrar i den första matchen, men Senegals seger imponerar mer på oss.

Japan har till stor del Carlos Sánchez utvisning att tacka för segern mot Colombia, då den underlättade enormt. Trots att man var en man mer var man ändå inte riktigt överlägsna.

Senegal däremot fick Polen att se dåliga ut, försvarade sig bra och tog samtidigt till vara på de tillfällen som erbjöds offensivt sätt. Dessutom har Senegal matchens enda världsklasspelare i och med Sadio Mané.

Vi spelar den raka 2:an till oddset 2.35 på Comeon. När du sätter in 500 kr på Comeon får du 1500 kr att spela för, och även en VM-boll på köpet.

  • Tips: Senegal vinner
  • Odds: 2.35, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar