Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 jun, 2018

England – Costa Rica: Live stream, speltips & laguppställning

England möter ikväll Costa Rica, i en uppladdningsmatch inför VM 2018. Läs om troliga startelvor, och om hur du gör för att streama matchen.

Streama England – Costa Rica

Vill du titta på England – Costa Rica? Tv-kanalen som sänder matchen är TV10, men det är inte alla som har den i sitt hem. Ett annat sätt att se matchen är genom att skaffa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då kan du streama England – Costa Rica, vilket alltså är så gott som .

  • Match: England – Costa Rica, träningslandskamp
  • Datum & tid: Torsdag den 7 juni, kl. 21:00
  • Arena: Elland Road, Leeds
  • Stream: Bet365

VM 2018 tablå för TV

Sista matchen för England inför VM

England tar emot Costa Rica på Elland Road, i en match där båda lagen laddar inför VM i Ryssland. Formen ska slipas och startelvorna ska gjutas, när alla spelare kommer att göra sitt för att visa respektive coach att de är att satsa på i VM.

Kvällens match är Englands andra i denna samling, sedan man besegrat Nigeria med 2-1 förra veckan. Då var det Gary Cahill och Harry Kane som hittade nätet.

Även för Costa Rica är detta andra träningsmatchen under landslagssamlingen. I den första besegrade man Nordirland med 3-0 efter mål av Johan Venegas, Joel Campbell och Francisco Calvo. Efter matchen mot England spelar Costa Rica mot Belgien på måndag.

Vi tror att båda lagen ställer upp med sina bästa elvor, för att få bästa möjliga förberedelse inför VM. I England är många namn välkända, medan den klart mest namnkunniga spelaren i Costa Rica är Real Madrid-målvakten Keylor Navas. För svenskar är även centralmittfältaren Celso Borges bekant, då han spelade i AIK säsongerna 2012, 2013 och 2014.

Trolig laguppställning, England

Pickford
Cahill – Stones – Maguire
Walker – Henderson – Alli – Dier – Rose
Sterling – Kane

Trolig laguppställning, Costa Rica

K. Navas
Calvo – Waston – González – Duarte – Gamboa
Bolaños – Guzmán – Borges – Wallace
Urena

Speltips

Vi tror på England i den här matchen, men i oddset 1.40 på den raka 1:an finner vi inget spelvärde. Däremot ser vi fint värde i ett målspel.

Både England och Costa Rica laddar upp inför VM, och här vill man inte ta några onödiga risker. Visst kommer spelarna att vilja visa sig från sin bästa sida, men startelvorna är redan så gott som spikade och rädslan för att dra på sig en ödesdiger skada lär vara närvarande.

Vi tror på en ganska försiktig match, med få mål. Med den bakgrunden spelar vi under 2,5 mål till oddset 1.75 på Bet365.

  • Tips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.75, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar