Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 nov, 2016

Brasilien-Argentina: Klassisk möte i Sydamerika (VM-kval)

Matchen förväntas bli stenhård. Det råder ingen tvekan om att båda lagen kommer ställa upp med så bra trupp som möjligt. Därför kommer det finnas massor av stjärnor på planen när matchen blåses igång.

Vi kollar läget inför matchen, och hjälper dig att hitta en stream till Brasilen-Argentina den 11 november.

Avspark: Den 11 november, 00:45 (svensk tid)
Arena: Mineirao Stadium
Visas hos: Bet365

Hitta direktsändning & streams

Intresset inför matchen mellan Brasilien-Argentina är mycket högt. Dessa två länder har spelat oändligt många matcher mot varandra, med ett varierat resultat. Sedan många år tillbaka så har dessa två lagen dominerat hela Sydamerika, och dens fotboll.

I Sverige är intresset inte lika högt, då vi har eget VM-kval att tänka på. Däremot krockar inte dessa matcher. Dessutom kan du se Brasilien vs Argentina via streams.

För att kunna streama Brasilen-Argentina så behöver du endast ett spelkonto hos Bet365. Med ett spelkonto så kan du nämligen nå till alla de livestreams hos Bet365. Det leder dig till ett stort äventyr med massor av direktsänd sport.

Att spela hos Bet365 är enligt oss det bästa du kan göra. Med ett spelkonto där, så når du lika enkelt till marknadens bästa odds, som du når till alla deras livestreams hos Bet365.

När det gäller matchen mellan Brasilien-Argentina så kommer den finnas som livestream. Sändningen av matcherna brukar normalt sett starta 10 minuter innan matchen.

Spela på betting samtidigt..

Att kombinera en streamingstjänst och en bettingsajt har visat sig vara ett vinnande koncept. Många spelare älskar verkligen att kunna samla alla odds, samt streams på fotboll på en sajt.

En av de stora fördelarna med att livestreama fotboll med Bet365 är att du kan spela på odds samtidigt. Skulle du vilja betta på den matchen du vill se , så är det inga problem. Det finns även chans för dig att spela på odds samtidigt som du kollar.

Skulle du vilja spela på en match redan startats och spelas? Då kan du använda dig av de liveodds som finns inne hos Bet365. De låter dig spela på riktigt bra odds, samtidigt som du kan följa matchens utveckling.

Brasilen-Argentina: Odds

Inför matchen mellan Brasilen och Argentina så hittar vi bäst odds hos Bet365 i skrivande stund. Du kan alltid jämföra odds mellan olika bettingsajter, för att se hos vilken du kan vinna mest pengar hos. Bet365, Unibet & Mr Green är tre sajter som erbjuder höga odds i jämförelse med sina konkurrenter.

Nedan hittar du odds inför matchen mellan Brasilen-Argentina den 11 november.

  • Brasilen vinner – 2.05
  • Oavgjort – 3.30
  • Argentina vinner – 3.60

Notera att dessa odds gäller i skrivande stund (förmiddag 7 november). Därför kan dessa odds ändras desto närmare avspark vi kommer.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar