NYHETER

På onsdag är det dags för semifinal nummer 2. Läs allt inför Kroatien - England.

Streama Kroatien – England

TV4 är den kanal som visar Kroatien – England, men det finns andra sätt att titta på matchen.

CMore sitter på rättigheter att visa fotbolls-VM, och de sänder matchen. Det går alltså alldeles utmärkt att streama Kroatien – England om du har ett CMore-konto och -abonnemang. För blott 199 kr kan du se alla matcher från fotbolls-VM.

Matchen sänds givetvis live, men det går även att spola tillbaka och att pausa. Du kan titta direkt från din mobil/smartphone, dator/laptop, surfplatta/iPad eller TV.

  • Match: Kroatien - England, semifinal i VM 2018
  • Datum & tid: Onsdag den 11 juli, 20:00
  • Arena: Luzjnikistadin
  • Stream: CMore

Streama VM 2018

England i semifinal på Sveriges bekostnad

I VM:s andra semifinal ställs England mot Kroatien i en match som spelas på Luzjnikistadion, Rysslands största arena. Domare Andrés Cunha blåser igång tillställningen klockan 20:00 på onsdagskvällen.

Det tar emot att skriva det, men England var det bättre laget mot Sverige och förtjänade att gå vidare till semifinalen. Nu är engelsmännens hybris större än någonsin, och fansen skanderar ”It’s coming home”.

Gareth Southgate har lyckats bra med sin 3-5-2-formation, och den enda match England förlorat i detta VM var i den betydelselösa, sista gruppspelsmatchen mot Belgien.

Kroatien imponerade stort i inledningen av VM, med bland annat en 3-0-seger mot Argentina. I slutspelet har det däremot sett trögare ut, och laget har inte lyckats avgöra förrän på straffläggning varken mot Danmark i åttondelen eller mot Ryssland i kvartsfinalen.

Speltips

Precis som semifinalen mellan Belgien och Frankrike är detta en på förhand oerhört jämn match. I vår mening har Kroatien den starkare truppen, med ett centralmittfält bestående av spelare av allra högsta världsklass.

Samtidigt ska vi komma ihåg att Kroatien fått se båda sina utslagsmatcher gå till förlängning, vilket kan tära på orken. Dock gick åtminstone en av Englands två utslagsmatcher till förlängning, så skillnaden bör inte vara alltför stor.

Vi tror på Kroatien i denna match, och gläds över att oddsen är högre på kroaterna. Vi spelar Kroatien att kvalificera sig till final för 2.30 gånger pengarna.

  • Tips: Kroatien – att kvalificera sig
  • Odds: 2.30, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se