Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 18 aug, 2017

Helsingborgs IF – GAIS: Se matchen via TV & stream

Helgen kommer vara mycket händelsefull för dig som gillar fotboll. Inför helgen så har vi på Sportal uppdaterat dig med massor av tips på live streams.

Det kommer även gälla matchen i Superettan mellan Helsingborgs IF och GAIS. Det är de två främsta lagen i Superettan när det kommer till anrika fotbollsklubbar och fans.

Kanske slås det publikrekord för Superettan när dessa två lag drabbar samman. Är du inte sugen på att ta dig till arenan så kan du följa matchen via live stream eller på TV. Vi visar dig vart matchen kommer att sändas.

helsingborg olympia hemmapublik

  • Avspark: Den 20 augusti, kl.15:00
  • Arena: Olympia
  • Visas hos: Cmore & TV4 Sport

Se HIF – GAIS live från Superettan

Det är inte alltid som du kommer att kunna välja själv vart du vill se matcher från Superettan. Denna gång kommer du att erbjudas matchen både på TV och via en live stream online.

Att se matchen på TV passar främst de människor i Sverige som har TV4 Sport. Där kommer matchen att sändas. Många har TV4 Sport ingående i det kanalpaket som de har till TV:n. Därför kan man se matchen mellan Helsingborgs IF och GAIS .

Om du inte har någon TV, eller kanalen som matchen kommer att sändas på. Då rekommenderas du istället att streama Helsingborgs IF och GAIS. Det kan du göra på den sida som erbjuder Superettan streams i Sverige.

Den sajt som väljer att sända ut live streams från Superettan är Cmore. Där kan du registrera ditt konto om du vill se till att streama fotboll från Allsvenskan, Superettan eller hockey från SHL. Cmore är helt enkelt den sajt som är bäst på att sända direkt från all svensk sport som kan tänkas finnas online.

Du kan just nu få ett premiumkonto hos Cmore. Detta om du väljer att utnyttja ett erbjudande som finns hos Redbet. Detta erbjudande kommer nämligen låta dig spela på odds som vanligt. Detta konto är perfekt att använda för att streama HIF – GAIS i Superettan 2017.

superettan 2017

Tabelläget!

Det som gör denna match ännu mer intressant är hur det ser ut i tabellen i Superettan. Helsingborgs IF krigar just nu tillsammans med flera andra lag om den åtråvärda kvalplatsen till Allsvenskan. De har i skrivande stund endast 1 poäng upp till konkurrenten Trelleborg som just nu innehar kvalplatsen.

GAIS har självklart en chans att bland sig i uppgörelsen av kvalplatsen. Däremot så är det ett krav på GAIS att börja vinna sina matcher om drömmen om Allsvenskan ska leva vidare för Göteborgslaget.

Det är helt klart bäddat för en het match i Superettan som du kan se både via live stream och TV. Se till att du redan nu är klar med hur du ska följa matchen.

Vi rekommenderar dig att även lägga in ett tips hos någon av de bettingsidor som finns på nätet. Detta för att öka spänningen i den match som redan har stor prestige i sig.

Sedan är det bara att sjunga med i de bästa svenska hejarramsorna från din TV-soffa!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar