Streama fotboll

Visste du att det är fullt möjligt att följa några av världens största lag via fotboll stream online? Det som du behöver veta är vilken sida som kommer streama den fotboll som du är allra mest intresserad av.

Här kommer vi tipsa dig om hur du kan kolla på fotboll live streaming på nätet. Det har sedan ett tag tillbaka varit allt fler sajter som väljer att ge dig tillgång till stora ligor som Serie A, La Liga, Bundesliga, och mycket annat helt kostnadsfritt.

Kolla in våra tips på fotboll streams & se hur du själv kan få tillgång matcher direkt i din TV-soffa.

Streamsidor
StreamsidaLigorBonusGå vidare
Bet365 LogoLa Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga m.m.Streama nu!
Unibet LogoLa Liga, Seria A, Europa League kval m.m.100 % upp till 1000 kr
+ 200 kr
Streama nu!
LeoVegas LogoLa Liga, Serie A, Bundesliga, m.m.100 % upp till 2000 krStreama nu!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Notera gärna att det är fullt möjligt att se fotboll streams online hos dessa sajter. Det krav som sidorna dock har på dig är att du inte räds för att spela på odds. Du visar dessa kombinerade betting- och streamingsidor att du är en aktiv spelare genom att ha pengar på ditt spelkonto (minst 50 kr), eller spelar på odds under de senaste 24 timmarna.

Aktuella matcher: Färöarna – Sverige, 5/9, (Läs mer om hur du kan streama Färöarna – Sverige online)

Fotboll streaming
LigaSe inom SverigeKostnadGå vidare
AllsvenskanJa449 kr/månadCmore Logo
SuperettanJa449 kr/månadCmore Logo
La LigaJaBet365 Logo
Serie AJaBet365 Logo
BundesligaJaBet365 Logo
Premier LeagueJa399 kr/månadViaplay logo
ChampionshipJaBet365 Logo
Champions LeagueJa399 kr/månadViaplay logo
Europa LeagueJa79 kr/månaddplay fotboll
Ligue 1JaBet365 Logo
EredvisieJaBet365 Logo
SuperliganJaBet365 Logo
SuperligJaBet365 Logo

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Vår lista ger dig snabbt hjälp om vilka sidor som erbjuder fotboll streaming från den liga eller turnering som du vill se live. Du behöver bara klicka dig vidare till den tjänst som erhåller live stream från den liga du är mest intresserad av.

Mobil & iPad

En stor fördel med att ta hjälp av fotboll stream online är att du själv kan välja vilken enhet som du vill kolla på. Det innebär att du utan problem kan streama fotboll i mobilen eller på din iPad (eller liknande surfplatta). Självklart är det möjligt att kunna se de matcher som du vill se även på din dator.

Att ha friheten att välja vilken enhet du vill sända fotboll på har länge varit efterfrågad. Därför har allt fler tjänster gjort det lika enkelt att kunna se fotboll streams på mobil och iPad som det är på din dator.

Skulle du inte vara riktigt nöjd med att kunna se matcherna på en såpass liten skärm så har du möjligheterna att casta eller koppla dig upp till till en TV. Detta gör du med t.ex. Chromecasting, eller med hjälp av en HDMI-sladd.

Då använder du din mobil, surfplatta eller dator för att streama fotboll som sedan visas på din TV.

Att kolla på fotboll online är möjlig hos de flesta streamsidorna som finns i Sverige. Detta oavsett om du använder dig av en iPhone, Android eller iPad. De allra flesta mobiler och surfplattor har idag vad som krävs för at sända live från våra rekommenderade streamsidor.

live fotboll

TV eller stream?

Många åsikter går i sär när man diskuterar om det är bäst att följa fotboll via stream, eller på TV. Vi tycker oss se både för- och nackdelar med att använda sig av de två olika knepen.

Se fotboll på TV

 • +  Du kan snabbt få igång den match som sänds
 • +  Du ser fotbollsmatchen på en större skärm
 • +  Du behöver oftast inte oroa dig över internetsanslutning
 • –  Utbudet är oftast begränsat
 • –  Du har en bestämd plats där du måste befinna dig

Se fotboll via stream

 • + Större utbud av matcher & ligor
 • + Du kan se fotboll vart du än är
 • + Du kan använda dig av den enhet som du anser är bäst
 • + Reducerad reklam
 • –  Beroende av bra internetuppkoppling

se fotboll i mobilen

Streama i HD

De allra flesta sajterna som tillhandhåller dig med fotboll streams online är med HD-kvalité. Det innebär att du kan kolla fotboll med bästa möjligt kvalité på din bild.

Att erbjuda fotboll i HD är något som flera sajter, och streamingstjänster hjälper dig med. Det har blivit allt mer till en standard att sända fotboll med den tänkbart bästa kvalitén. Detta i takt med att internetanslutningen i Sverige bara blir bättre.

Att streama fotboll i HD drar förvisso ganska mycket internet. Däremot är det något som de allra flesta i Sverige kan göra om de är anslutna till ett fast nätverk. I många fall så kan du även dra ner kvalitéen på både ljud och bild om du skulle få problem med att ditt internet inte riktigt hänger med.

Alla de större sajterna som vi rekommenderar här på vår sida har mycket god kvalité. Det innebär att vi inte har mycket att klaga på gällande bild och ljud när vi tar del av den live streaming som erbjuds hos bet365, Cmore, Viaplay m.m.

Stream sidor vi tycker är bra

Avslutningsvis så vill vi sammanställa alla de sidor och tjänster som erbjuder live streaming. Dessa sajter är de som vi själva använder för att kunna streama fotboll online. Alla de tjänster som följer här nedanför är inte , däremot har de lösningarna som täcker upp all tänkbar fotboll du vill se.

Vi rekommenderar dig att kolla upp de bra stream sidor enligt vårt tycke. Detta för att se vart du kan sända de fotbollsmatcherna som du vill se.

 • SVTplay
 • TV4play
 • Cmore
 • Viaplay
 • Bet365
 • Unibet
 • LeoVegas
 • Dplay
 • Eurosport Player
 • Betfair

Har du fler tips på tjänster och sidor med bra fotboll streams så välkomnar vi alla förslag. Hör gärna av dig till vår redaktion för att tipsa oss om vart du streamar fotboll online!