Live streaming hos LeoVegas

En nyhet som säkert gjorde många spelare inne hos LeoVegas glada är att de kommer börja erbjuda live streams. Det innebär att du som medlem nu kan streama sport inne på samma spelsajt som du kan spela på odds hos.

Att en bettingsida erbjuder live streaming är inte unikt. Tidigare så har andra spelsajter kommit på idéen börja streama fotboll, tennis, ishockey, och massor av andra sporter.

Vi tycker helt klart att det är något positivt med en bettingsida när de erbjuder sport streams på sin sajt. Det hjälper dig som medlem att få ett mervärde av ditt medlemskap. Dessutom är live streaming något som numera krävs för kunna kalla sig för en större sportsida online.

streama sport leovegas

Så kan du streama sport hos LeoVegas

Det är inte mycket du behöver göra för att kunna streama sport hos LeoVegas. Det som du först och främst måste ha är ett spelkonto.

Har du inte redan ett konto hos denna bettingsidan så kan du helt enkelt och skapa ett konto.

Det är att skapa själva kontot, men om du vill få tillgång till alla live streams så behöver du ladda in pengar på ditt spelkonto. Ett konto som har pengar inladdat har även tillgång att streama sport. Det är dock viktigt att du noterar att du behöver 50 kronor, eller mer på kontot.

När du har sett till att du har pengar på ditt spelkonto så förväntas du även att spela på odds.

När du har dessa sakerna klara så är du redo för att kunna streama sport hos LeoVegas.

I deras huvudmeny så hittar du snabbt till LeoVegas live streaming. Du klickar dig vidare på den fliken för att sedan slussas vidare till alla sändningar som LeoVegas erbjuder sina spelare.

Utbudet som du kan streama live kommer du att kunna läsa mer om här nedanför.

  • Skapa konto eller logga in på LeoVegas
  • Sätt in pengar på ditt spelkonto
  • Spela på matchen du vill streama
  • Gå vidare till LeoVegas live streaming
  • Starta matchen du vill se!

sport streaming leovegas

Utbud av live streaming

För att snabbt kunna se vilka matcher som du kan se, och inte se, så rekommenderar vi dig att kika över deras utbud. Det är nämligen inte alla ligor, och matcher som LeoVegas har med i sin live streaming.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som vill streama sport på nätet så har vi kategoriserat upp utbudet i olika sporter. Du kan du välja vilken sport som du är mest intresserad av att streama, och sedan se vilka ligor du har att välja mellan på LeoVegas.

Fotboll

La Liga (Spanien)
Internationella matcher Sydamerika & Europa
Internationella vänskapsmatcher African Cup of Nations
League Cup (England)
DFB Pokal (Tyskland)
Coppa Italia (Italien)
Ligue 1 (Frankrike)
Coupe de France (Frankrike)
Championship (England)
UEFA Champions League & Europa League kvalificeringsmatcher
Serie B (Italien)
Primeira Liga (Portugal)
Serie A (Brasilien)
J-League (Japan)
CSL (Kina)

Tennis

WTA Premier
ATP 250 serien
WTA 125K serien

Handboll

IHF Handball World Cup
EHF Handball European Championships Men & Women
EHF Handball Women’s Champions League

  • Mer om handboll live streams

Ishockey

Kontinental Hockey League
Champions Hockey League

Basket

FIBA (International/Club/Basketball Champions League)
National Basketball League (Australien)
PBA (Filippinerna)
Basketball Super League (Turkiet)

Kvalité & bild

Som medlem hos LeoVegas så kommer du troligtvis inte alls bli missnöjd med den bild som du erbjuds. Bildskärmen är större än hos andra konkurrerande bettingsidor som erbjuder live streams. Vilket har redan börjat uppskattats av många medlemmar.

Det är heller inget fel alls på ljudet, och i flera fall så kommer du även kunna njuta av att det finns sportkommentatorer som live uppdaterar dig i matchen och vad som händer. Det finns egentligen inga garanterier att det kommer vara svenska sportkommentatorer som gör dig sällskap i matcherna, utan det kan variera.

Vi skulle ljuga om vi påstod att du kan streama sport i HD, däremot så tycker vi inte att det finns några anledningar alls för dig att klaga på skärmen som erbjuds.

Helt enkelt, LeoVegas är enligt oss en väldigt bra sida att streama sport på, oavsett vilken sport som det gäller!

Andra streamsidor på nätet

Något som vi alltid rekommenderar dig att göra är att jämföra. Här på Sportal så jämför vi odds, bonusar, och mycket mer.

Detta för att du ska kunna få bäst förutsättningar för att kunna hamna inne på rätt sportsida eller spela på sidan med bästa oddsen online.

Det är heller inte konstigt att vi därför även kommer att jämföra streamingsajter som erbjuder live sport. Det kan vara ganska viktigt för många sportfantaster att kunna hamna inne på en sajt som verkligen kan erbjuda den bästa streamingen för dig.

Du kan läsa om hela vår jämförelse av streamsidor online här.

Det tror vi hjälper dig få tillräckligt mycket kött på benen för att sedan kunna välja den sida som kommer vara optimal för dig och dina sportintressen.