Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 jan, 2019

Streama Australian Open 2019

Vill du streama Australian Open 2019? Då har du hamnat helt rätt. Här visar vi dig hur du gör för att titta på Australian Open via live stream, direkt på nätet.

Från 14 januari till 27 januari pågår Australian Open 2019, där vi får se tennisstjärnor som Roger Federer, Rafael Nadal och Novak Djokovic. Det är oerhört många som kommer att vilja streama mästerskapet direktsänt.

Om man inte är på plats för att titta live, vilket det inte är många svenskar som är, kan man glädjas över att det går att se alla matcher från Australian Open via live stream inne på Bet365.

För att se Australian Open behöver du skapa ett konto på Bet365, och där göra en insättning. Då har du gjort allt du behöver för att se all tennis från Australian Open.

Här kan du läsa om hur du gör för att streama Stockholm Open 2019.

Vill du streama Australian Open 2019? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se Australiska Öppna live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

 • Turnering: Australian Open 2019
 • Plats: Melbourne Park, Melbourne
 • Datum: 14 januari – 27 januari
 • Live stream: Bet365

Streama tennis från Australian Open 2019

Australian Open spelas i Melbourne, Australien, och är årets första Grand Slam-turnering. Den drar till sig stort intresse när det kommer till att titta på tennis live, och alla vill se storstjärnorna göra upp.

Tur då att det går att få tillgång till att se matcherna från turneringen bara du har ett konto på Bet365, där alla matcher sänds live.

Det är enkelt och smidigt att titta på mästerskapet på Bet365. Allt du behöver göra är att skapa ett konto, sätta in en summa pengar, hitta den eller de matcher du vill se och sedan titta.

Om du vill kan du till och med ta ut nästan alla pengarna du satt in efter att du gjort insättningen, men det viktiga är att det alltid finns minst 1 krona på ditt spelkonto, annars kan du inte titta på sport. Det går dock även att streama sport om du har lagt ett spel inom de senaste 24 timmarna, även om ditt konto är tomt.

Skapa ett konto, sätt in pengar och ta del av tennis live streams från Australiska Öppna.

 • 1. Gå till Bet365
 • 2. Skapa ett konto
 • 3. Streama Australian Open 2019!

Titta på Australian Open på TV

Utöver att titta på Australian Open på Bet365, finns det även möjligheter att se mästerskapet på TV. Det förutsätter dock att du har Eurosport 1 och Eurosport 2, då det är där matcherna sänds. De visas live på dessa två TV-kanaler, och där kan du alltså se matcherna direkt.

Det knepiga är att TV-tiderna inte riktigt fastställts, eftersom spelschemat för matcherna i Australiska Öppna är flytande. De kan flyttas lite hur som helst beroende på väder och annat. Mer om det under rubriken ”Spelschema”.

Spelschema

Alla scheman produceras av schemaläggningskommittén, som består av domare, turneringsdirektör, representanter från Grand Slams, ATP touren, WTA touren och både lokala och internationella Tv-chefer.

Målet för dem är att skapa ett balanserat schema rättvist för alla spelare och TV-publiken. Scheman är preliminära och domaren och turneringsdirektören kan ändra matchstarter efter hur de önskar. Det preliminära schemat finns uppe, och under turneringen meddelas följande dags schema sen eftermiddag föregående dag.

Här kan ni se spelschema för Australian Open som uppdateras löpande.

Om och inför Australian Open

Australian Open är 2019 års första Grand Slam-turnering, och vi får se många stora namn göra upp. Favorit till slutsegern är Novak Djokovic, och de största utmanarna är veteranerna Roger Federer och Rafael Nadal, vilka det känns som om de varit med hur länge som helst.

En tråkig del av årets mästerskap är att Andy Murray åkte ut i första matchen, vilket kan ha varit hans sista match i karriären. Skotten har haft stora skadeproblem, och missade förra årets Australian Open för att istället operera sin höft. Han kom tillbaka till tennisbanan i juni 2018, men har berättat att hans höft fortfarande inte känns bra.

Murray förlorade en lång match – över fyra timmar – mot spanske Roberto Bautista, och är nu utslagen. Han sade efter matchen att det kan ha varit sista gången vi fick se honom spela. Murray lade till att han skulle göra allt för att komma tillbaka, men att han först måste genomföra en ny, stor operation.

Detta är den 107:e upplagan av Australian Open, och turneringen invigdes 1905.

Svenskar i Australian Open

Det är flera svenskor och svenskar i Australiska Öppna 2019. Bland männen får vi se 47-rankade Robert Lindstedt spela dubbel ihop med 111-rankade australiensaren Matthew Ebden.

75-rankade Johanna Larsson och 62-rankade Rebecca Peterson spelar singel, och de båda damerna spelar dessutom dubbel. Larsson ihop med belgiskan Kirsten Flipkens, och Peterson tillsammans med amerikanskan Bernarda Pera.

Odds & spel på turneringen

Sett till oddsen på Bet365 är den stora favoriten Novak Djokovic, som du kan spela på att stå som vinnare av mästerskapet till 2.20 gånger pengarna.

Roger Federer ger 5.50 och Rafael Nadal ger 9.00 gånger insatsen.

Hos damerna är det Serena Williams som är favorit, men oddsen går för tillfället inte att spela på. Det väntas uppdateras snart, och går ni in på Bet365 personligen inom de kommande dagarna ska det nog gå att spela på vinnare även på damsidan.

Nedan kan ni se oddsen på de som är topptippade som vinnare av Australian Open för herrar:

 • Novak Djokovic – 2.20
 • Roger Federer – 5.50
 • Rafael Nadal – 9.90
 • Alexander Zverev – 13.00
 • Karen Khachanov – 26.00
 • Marin Cilic – 26.00
 • Kei Nishikori – 26.00
 • Kevin Anderson – 29.00
 • Milos Raonic – 34.00
 • Stan Wawrinka – 34.00

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar