Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 nov, 2021

Streama Stockholm Open 2021 – Se live stream & TV

Streama Stockholm Open 2021 – Se live stream & TV

Årets upplaga av Stockholm Open 2021 spelas i huvudstaden. Melland en 6-13 november kommer det avgöras vilken spelare som står som mästare.

Du kan naturligtvis följa turneringen med hjälp av live streaming. Vi hjälper dig med att kunna se matcher från Stockholm Open (ATP) via stream eller på din TV. Det finns mycket tennis att se framemot.

Att streama Stockholm Open online är enkelt. Det är flera sidor som erbjuder dig att sända matcher från mästerskapet.


Streama Stockholms Open hos Unibet

Se tennis i mobil, surfplatta & dator

Vad: Stockholm Open 2021 (SO) – ATP 250 series
När: 6-13 november, 2021
Vart: Kungliga tennishallen, Stockholm
Live stream: > Unibet TV
TV: Utvalda matcher på Eurosport 1 & 2
Speltips: Denis Shapovalov vinner (7.00 hos Bet365)

Stockholm Open stream

Om du vill titta på Stockholm Open 2021 streams på nätet – så finns en rad olika sidor att välja mellan. Vi kan visa dig vart du har möjligheten att streama tennis från mästerskapet här nedanför.

Det finns en streamsida i Sverige som köpt upp rättigheter för att visa Stockholm Open. Det är DiscoveryPlus. Denna sida kommer ha sändningar i HD och i sällskap med kommentatorer och experter som talar svenska.

Det kommer inte vara möjligt att streama Stockholm Open gratis med DiscoveryPlus – men det finns mer att förvänta sig av deras live streaming.

Vill du komma närmare att se Stockholm Open gratis så finns det betting sidor som kommer visa matcherna. Till exempel så kommer både Bet365 live streams och Unibet TV att visa matcherna.

Där kommer du att kunna ta del av massor av tennis streams under en hel säsong. En stor fördel med att titta på tennis hos en bettingsida säger sig självt. Du kan samla både en sändning och dina oddsspel på en och samma sida.

Läs vidare om hur du ska göra för att kunna se Stockholm Open live streams på dessa olika vis. Vi förklarar vad som krävs göra hos respektive streamingsida.

Se hos Unibet

 1. Gå till Unibet
 2. Skapa ett konto
 3. Sätt in minst 50 kr att spela med
 4. Gå till Unibet TV
 5. Starta sändningar från Stockholm Open

Se hos DiscoveryPlus

 1. Gå till DiscoveryPlus
 2. Registrera ett konto
 3. Uppgradera till premium
 4. Börja streama tennis från Stockholm Open

Stockholm Open 2021 på TV

Det finns idag inte speciellt mycket information om hur man kan sända Stockholm Open 2021 på TV. Det är bland Discovery-kanalerna som det finns en chans att se utvalda matcher från tuneringen. Då främst via Eurosport 1 eller Eurosport 2.

Det kommer inte vara alla matcher från Stockholm Open som kommer att sändas på TV. Det ärt därför vi kan främst rekommendera dig att välja dig av live streaming. På så vis är du inte i händerna på hur TV-kanalerna väljer ut matcherna.

 • TV-kanaler: Möjligtvis på Eurosport 1 & Eurosport
 • HD: Ja
 • Svenska kommentatorer: Ja

Tippa vinnare?

Vi på Sportal kan naturligtvis inte låta bli att lägga fram våra speltips inför en så pass stor turnering som Stockholm Open. Vi har kollat närmare på alla spelare och deras chanser.

Önskvärt vore det självklart med en svensk vinnare av Stockholms Open 2021 – men det tror vi dessvärre inte kommer att hända. Du kan istället läsa om Stockholm Open 2021 odds & speltips här. Där kan du se mer om vad vi förväntar oss – och hur vi tror det hela slutar.

Vi kan helt klart rekommendera dig att spela hos odds inne hos de sidor som även sänder matcherna från turneringen. Dessa sidor brukar alltid ha lite vässade odds för de sporter och ligor som de visar via live streaming.

Om Stockholm Open

Den allra första upplagan av Stockholms Open spelades 1969. Turneringen lockade snabbt stora världsstjärnor. Till exempel så ställde den dåvarande världsettan Rod Laver upp – vilket direkt ökade statusen för mästerskapet.

Detta är en tävling som ingår i ATP 250 Serien. Det är endast för herrar inom singel och dubbel som kommer att avgöras.

Platsen för matcherna är Kungliga Tennishallen i Stockholm. Tidigare turningar har även spelats i Globen under 1989-1994.

Vinnaren av Stockholm Open 2021 kommer att bli belönad med en stor prispeng. Beloppet uppgår till 800 000 amerikanska dollar.

 • Första turneringen: År 1969
 • Prispengar: 800 000 $
 • Spelplats: Kungliga Tennishallen
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar