Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 jan, 2023

Sverige – Ungern: Live stream, odds & speltips (Handbolls VM)

Sverige har tagit sig vidare från gruppspelet – och ställs nu mot Ungern i första matchen av mellanrundan. Här har Sverige en chans att rycka ännu närmare en kvartsfinal i handbolls VM.

Här kan du läsa om både speltips och live streams inför Sverige – Ungern. Vi ger dig de bästa oddsen – samtidigt som du kan se vart du kan streama handbolls VM på nätet.

Se till att vara förbered inför Sverige – Ungern i handbolls VM. Matchen spelas den 18/1 i Göteborg. Du kan läsa mer om Sveriges mellanrunda i handbolls VM via länken.

Vad: Sverige – Ungern (Mellanrunda 2)
När: Den 18/1, kl. 20:30
Vart: Scandinavium, Göteborg
Live stream: Bet365 & Viaplay
TV kanal: TV6
Speltips: Sverige vinner med 4-6 mål (3.60 hos Bet365)

Se Sverige – Ungern i handbolls VM
Streama alla matcher hos Bet365

Streama Sverige – Ungern

För att se Sverige – Ungern stream från handbolls VM så finns det två alternativ att välja mellan. Både Viaplay och Bet365 har sändningar som du kan se live på nätet.

Hos Bet365 kan du spela på odds samtidigt som du kan se alla matcher från handbolls VM via live stream. Det enda som krävs är att du har minst 50 kr på ditt spelkonto. Dessa pengar kommer inte dras av när du tittar på Sverige – Ungern live stream. Pengarna kan du istället använda på att spela på odds. Det är således i stort sett gratis att streama sport med Bet365.

Hos Viaplay så kommer du att kunna streama Sverige – Ungern i HD och med svenska kommentatorer. Här krävs det att du har ett konto med ett tillhörande abonnemang.

  • Live stream: Bet365 och Viaplay
  • TV-kanal: TV6

Speltips inför Sverige – Ungern

Självklart så har vi plockat fram ett speltips med bra odds inför matchen. När vi kollar handbolls VM odds på nätet så står Sverige som klara favoriter till att vinna mot Ungern. Ett spel på en svensk seger ger inte ens 1.20 x insatsen tillbaka.

För att öka på oddsen inför matchen så har vi valt att spela på svensk vinstmarginal. Vi tror att Sverige kommer att vinna matchen övertygande – men absolut ingen kross. Ungern är ett starkt lag som har en uppåtgående trend. Ett logiskt avstånd mellan lagen när matchen är över är mellan 4-6 bollar till svensk fördel.

Sverige har en stor fördel av att ha världsspelare på flera positioner. Inte minst i form av Hampus Wanne, Andreas Palicka – och inte minst handbollsguden Jim Gottfridsson. På pappret så ska detta bli en munsbit. Det som Sverige bör se upp med är Ungerns fysiska spel på 6-meters linjen. Det blir en uppgift för Max Darj och Andreas Bergendahl att tampas med.

Vårt spel kommer därför att läggas på svensk seger med 4-6 mål i övertag mot Ungern. Det ger oss ett bra odds inne hos Bet365.

  • Speltips: Sverige vinner med 4-6 mål
  • Odds: 3.60
  • Bettingsida: Bet365

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar