Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 6 jul, 2021

Phoenix Suns och Milwaukee Bucks möts i NBA finalen

Phoenix Suns och Milwaukee Bucks möts i NBA finalen

En heljämn final

Mästarna från Väst, Phoenix Suns, drabbas samman med mästarna från Öst, Milwaukee Bucks, i en finalserie som väntas bli jämn.

Det är ytterst lite som har skiljt lagen åt i slutspelet.

Under den ordinarie säsongen har lagen mötts två gånger. Båda gångerna har Phoenix Suns gått segrandes ur duellerna. Båda gångerna med bara en (1) poängs skillnad. Senast bjöds det på en lång thriller som slutade 128-127 till Phoenix Suns.

Lika spännande väntas finalserien bli.

Chris Paul mot Giannis Antetokounmpo

Talismanerna i båda gängen spelar en avgörande roll och har lysande säsonger bakom sig

I Phoenix Suns är det Chris Paul som är nyckeln i spelet, efter att ha blivit uttagen i All-Star teamet 11 gånger.

I Milwaukee Bucks är Giannis Antetokounmpo (i bild) storstjärnan, som har blivit vald 2 gånger som MVP i NBA.

MVP: the most valuable player – mest värdefulla spelaren.

Tuffa vägar till finalen för båda gängen

Phoenix Suns, som avslutade ordinarie serien med 3 raka segrar, stötte på hård patrull direkt i slutspelet.

De mötte de regerande mästarna Los Angeles Lakers redan i den första omgången. Men med LeBron James och Anthony Davis skadade i Lakers blev det en 4-2 seger för Suns. Därefter slogs Denver Nuggets enkelt i 4 raka matcher innan Los Angeles Clippers bjöd på tufft motstånd. Suns vann ändå med 4-2.

Milwaukee Bucks, som avslutade med en förlust mot Chicago Bull i den ordinarie serien, fick en drömstart mot Miami Heat, som de slog med 4-0. Därefter blev det ingen enkel väg. Det största testet kom mot Brooklyn Nets och deras så kallade Big 3, alltså, Kevin Durant, James Harden och Kyrie Irving. Mötet gick till en 7:e match, som i sin tur gick till övertid, där Bucks vann med 115-111.

Med den segern blev Milwaukee Bucks spelarna fyllda av självförtroendet och slog sedan även ut Atalanta Hawks med 4-2.

Stort värde i oddset

Momentum är hos Milwaukee Bucks, som har både form, trupp och självkänslan på topp.

Milwaukee Bucks är det bättre laget i defensiven och har den bästa spelaren av alla i finalen.

Odds på att Milwaukee Bucks lyfter mästerskapstrofén i NBA, genom att slå ut Phoenix Suns, i bäst av 7 serien, ligger på 2.65 och hittas hos Unibet.

Med tanke på både grundserien och slutspelet har sett ut är oddset av stort värde på Milwaukee Bucks, som får vårt förtroende.

Spelstopp: 7 juli 2021, klockan 03:05

Andra nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar