NYHETER

Få koll på hur du kan titta på hockey live från SHL. Här dyker vi djup inför matchen mellan LHC - Växjö Lakers.

Det finns många anledningar för dig att följa hockeyn i SHL. Inte minst intressant är det när två heta lag som Linköping HC och Växjö Lakers kommer att spela mot varandra.

För att kunna streama Linköping – Växjö i SHL så behöver du bara ta hjälp av oss. Vi kommer nämligen direkt att visa dig till en Linköping – Växjö live stream online. Perfekt för dig som redan nu vill ta del av alla live sändningar från SHL.

Här nedanför kommer vi visa dig vart du kan streama matchen, eller se den på din TV. Våra tips kommer att ta dig vidare till en av de populäraste streamingsidorna på nätet.

shl match mellan lhc - växjö

Streama Linköping HC – Växjö Lakers nu!

Det är enkelt att snabbt få tillgång till de matcher som du allra helst ser från SHL. Är du mest intresserad av att se Linköping – Växjö Lakers stream så kommer du att kunna använda dig av våra tips. Faktum är att det är samma tips som gäller för alla matcher i SHL, och inte ett specifikt för att streama Linköping – Växjö.

Den sida som du behöver ta hjälp av när det kommer till SHL hockey streams är Cmore. Det är en svensk sida som under en lång period valt att sända hockey från Sverige via live streams och på TV.

Inne hos Cmore så kan du redan idag starta ditt konto, och börja med att live streama Linköping HC – Växjö Lakers. Att registrera ditt konto är helt , men för att ta del av alla live streams så behöver du ha premium.

Att skapa ett konto med premium kommer inte vara . Istället så kommer du att erbjudas att betala en summa i månaden för att sedan få tillgång till all svensk sport från ishockey, fotboll, handboll m.m.

Här nedanför kommer vi att ha alla de steg som du måste gå genom för att kunna sända LHC vs Växjö Lakers i SHL.

  • Ta dig vidare till Cmore
  • Skapa konto & köp abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta den SHL match du vill se online!

Om du fortfarande har frågor eller funderingar om hur du ska kunna streama Linköping – Växjö i SHL så rekommenderar vi dig till Cmore. Där kommer du att kunna hitta all information som du behöver.

Se på TV

Det är möjligt att även titta på Linköping HC – Växjö Lakers på TV. Likt som när det kommer till att få en live stream i SHL så är det Cmore som gäller för att sända matcherna på TV.

Cmore har nämligen flera sportkanaler som de använder sig av. Många i Sverige har redan sett till att de har tillgång till dessa kanaler. Det är ett bra alternativ för dig som inte vill streama, men ändå vill se hockey live.

Matchen kommer att sända på Cmore 5. Denna kanal är en av många som aktören använder för att sända svensk sport.

linköping hockey

Andra matcher den 21 september

Under kvällen så kommer det finnas en rad intressanta matcher som du kan streama på samma sätt som med Linköping – Växjö. Du kan hitta mer hjälp för att kunna se matcherna som spelas samtidigt som Linköping och Växjö.

Som tidigare nämnt så kommer alla dessa sändningar att finnas inne hos Cmore. Därför kan du direkt gå vidare till dem för att se hockey live på nätet.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se