Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 jun, 2024

Zverev – Alcaraz 9/6: Stream, odds & speltips

Vi är nu framme vid den allra sista matchen i Franska Öppna, och det är dags för finalen mellan Alexander Zverev och Carlos Alcaraz. Matchen startar klockan 14:30 på söndag, och det är en uppgörelse du inte vill missa.

Här kommer vi att gå igenom allt du behöver veta inför denna spännande finalmatch i årets andra Grand Slam-turnering. Zverev och Alcaraz, två av världens främsta spelare, står redo att kämpa om denna prestigefyllda titel. Häng med oss för en fullständig genomgång inför finalen!

Vad: Zverev – Alcaraz, Franska Öppna (Final)
När: Den 9/6, kl. 14:30
Vart: Court Philippe-Chatrier
Speltips: Alcaraz -1.5 set (1.75 hos Unibet)
Livestream: > Bet365

Alcaraz -1.5 set

Odds = 1.75
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Alexander Zverev vs Carlos Alcaraz Match Outcome
Match Starts 09/06 15:10
Match avslutad

Inför matchen

 • Zverev leder med 5-4 i inbördes möten mot Alcaraz.
 • Båda spelar final för första gången i Franska Öppna.
 • Senast spelarna möttes var i Indian Wells tidigare i år, där Alcaraz vann med 2-0 i set.

Zverev – Alcaraz stream

Du vill inte missa denna storslagna final mellan Alexander Zverev och Carlos Alcaraz. Här ser vi till att du inte går miste om finalmatchen och visar dig hur du enkelt kommer igång med livestreaming online.

För att börja streama tennis och andra stora sportevenemang kan vi starkt rekommendera Bet365, som erbjuder en utmärkt tjänst för livestreaming online. Allt som krävs för att komma igång med livestreaming hos Bet365 är att du skapar ett konto och gör en minimuminsättning på 50 kr.

När du har genomfört dessa enkla steg har du låst upp deras livestreaming-tjänst och kan njuta av sport varje dag – året runt!

Kom igång redan idag och njut av sport på högsta nivå!

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Zverev – Alcaraz

Zverev – Alcaraz speltips

Självklart ska vi också gå igenom vårt bästa speltips inför finalmatchen mellan Alexander Zverev och Carlos Alcaraz. Vi har valt ett odds till 1.75 gånger pengarna hos Unibet.

Vårt förtroende går till Alcaraz, inte bara för att vinna, utan för att göra det genom att max förlora ett set i matchen. Alcaraz har varit lysande genom hela turneringen och har knappt stått inför några problem, bortsett från hans match mot Sinner. Men det var väntat, då Sinner har varit en av världens bästa spelare den här säsongen, och när rankningen uppdateras på måndag, kommer italienaren att vara ny världsetta. I övrigt har Alcaraz vunnit alla sina matcher enkelt.

Zverev har också haft en stark turnering. Att spela final i en Grand Slam säger mycket om hans form, och innan Franska Öppna vann han dessutom Mastersturneringen i Rom. Zverev är utan tvekan en av världens formstarkaste spelare just nu. Men tror vi att han räcker till mot Alcaraz på grusunderlaget i Paris? Vi är tveksamma.

Detta är Alcaraz chans att äntligen vinna den här turneringen i Paris, en turnering där han tidigare år har varit nära, men inte riktigt nått hela vägen. Förra året fick han kramp mot Djokovic i semifinalen och föll slutligen. Nu ser han stark ut, både mentalt och fysiskt, och denna chans tror vi inte att han kommer att ge bort.

Därför spelar vi på att Alcaraz vinner, och att han dessutom gör det med handikapp -1.5 set, vilket betyder att han max får förlora ett set i matchen.

Mer odds & betting inför matchen

En storslagen final som denna förtjänar självklart fler spelförslag än bara ett. Vi har därför gjort jobbet, analyserat matchen noggrant, och tagit fram tre nya odds inför finalen mellan Zverev och Alcaraz.

Alla odds har vi hämtat från spelbolaget Unibet, som erbjuder alla nya kunder en bonus på upp till 100 kr i form av ett gratisspel.

Speltips Odds
Över 37.5 games 1.73
Över 3.5 set 1.53
Rätt resultat: 3-1 Alcaraz 8.00
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Läs om matchen mellan Danmark - Norge som sparkar igång kl 19:30 på lördag. Speltips, odds och guide om hur du kommer igång med stream!
08 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar