Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 24 jul, 2021

Varbergs BoIS – IFK Göteborg, 26/7: Stream, speltips & odds

Varberg IFK Göteborg

Varbergs BoIS och IFK Göteborg möts i Allsvenskan under måndagskvällen. Här finner ni speltips men likaså information om hur ni gör för att live streama Varberg – IFK Göteborg.

Varbergs BoIS kämpar för att hänga kvar i Allsvenskan ännu ett år, medan IFK Göteborg kommer från två raka segrar och påbörjat klättringen i tabellen. Hur går det när lagen ställs mot varandra? Det får vi se på måndag kväll 26 juli.

Här ger vi er vårt speltips till denna match, men vi visar er även hur ni hittar en Varbergs BoIS – IFK Göteborg live stream. Häng med!


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Varbergs BoIS – IFK Göteborg
Matchstart Kl. 19:00, den 26/7
Vart: Påskbergsvallen
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: IFK Göteborg vinner (2,15 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Varberg ligger på kvalplats, och kommer att behöva börja plocka mer poäng för att inte gå mot en riktigt nervig höst.
  • IFK Göteborg har tagit två raka segrar och avancerat till en 7:e plats.
  • Ifjol vann IFK Göteborg matchen i Varberg med 2-1, efter mål av Sana och Karlsson-Lagermyr.

Streama Varbergs BoIS – IFK Göteborg live

Det är väldigt enkelt att live streama Varbergs BoIS – IFK Göteborg. Allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skapa ett konto på Discovery Plus, och att där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni börja se Allsvenskan live, när och hur ni vill. Ni kan även streama Kalmar – Djurgården live.

Det är möjligt att ha igång din Varberg – IFK Göteborg stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen. Se Varberg – Göteborg direkt med hög bild- och ljudkvalitet, och dessutom med skickliga kommentatorer.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Varberg – IFK Göteborg online!

Speltips & odds: Varberg – IFK Göteborg

Det var mycket snack om IFK Göteborg inför säsongen, där värvningarna som gjordes var spelare för att sikta mot SM-guldet. Kanske långt borta med tanke på mittenplaceringen ifjol, men adderar man spelare som Marek Hamsik, Oscar Wendt och Marcus Berg till en trupp där redan finns Jakob Johansson, Pontus Wernbloom och Tobias Sana är det svårt att hävda annat än att detta lag ska och bör kriga om de allra högsta platserna i Allsvenskan.

Det har blivit dess mindre verkstad för ”Blåvitt”. Laget vann blott en match under våren, Hamsik gjorde det bra men blev inte den superinjektion man hoppats på och försvarsmisstagen kom alltför ofta. Nu dröjde det i och för sig till efter sommaren innan Wendt och Berg kunde ansluta, och sedan dessa rutinerade hemvändare anlänt har det börjat gå bättre. Göteborg vann mot Östersund för två veckor sedan utan dem på planen, och när de väl kunde kliva ut på planen blev det ny seger, mot Mjällby. Då hittade Marcus Berg dessutom målet, och slipper förhoppningsvis snacket och målbrist som förföljt honom i landslaget.

Men två raka segrar med 3-2 vittnar inte om någon vidare stabilitet, och där måste Göteborg fortfarande bli bättre om man vill hinna med tåget till kampen om Europaplats. Men nu har man ytterligare en ”lätt” match att jobba på, innan man ställs emot i tur och ordning IFK Norrköping, Hammarby och Malmö FF.

Varberg såg pigga ut mot Halmstad senast, och var bara tio minuter från att vinna matchen. Men under slutskedet släppte man både in mål och drog på sig ett rött kort, vilket innebär att Luke Le Roux missar denna match.

Vi tycker att Göteborg väger tyngre, och tror att ”Änglarna” tar tredje raka segern och ännu ett steg mot toppen av tabellen. Vi spelar den raka 2:an till 2,15 gånger insatsen, på Betsson.

  • Vårt speltips: IFK Göteborg vinner
  • Odds: 2,15
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar