Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 24 jul, 2021

Kalmar – Djurgården, 25/7: Stream, speltips & odds

Kalmar Djurgården speltips stream

Kalmar och Djurgården möts i Allsvenskan på söndagen. Här går vi igenom förutsättningarna till matchen, och ger er vårt speltips. Dessutom visar vi hur ni gör för att streama Kalmar – Djurgården.

Allsvenskan kliver in i sin 12:e omgång under helgen, och på Guldfågeln Arena kommer vi då att få se Kalmar FF ta emot Djurgårdens IF. Kalmar gjorde en väldigt stark vår men har nu två raka förluster, visserligen mot starkt motstånd. Djurgården ser riktigt bra ut och är en av favoriterna till SM-guldet.

Vill ni läsa vårt speltips till Kalmar – Djurgården har ni kommit helt rätt. Ni kan även se hur ni gör för att hitta en Kalmar – Djurgården live stream.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Kalmar FF – Djurgårdens IF
Matchstart Kl. 15:00, den 25/7
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Djurgården vinner (2,21 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Kalmar ligger på 9:e plats i Allsvenskan, vilket är högt – men man kommer från två raka förluster.
  • Djurgården ligger 2:a och har bara förlorat en enda match – mot Degerfors.
  • Djurgården har vunnit sina fem senaste matcher mot Kalmar.

Relaterat: Fem stjärnor som kan lämna Allsvenskan

Streama Kalmar – Djurgården live

Det är inte särskilt svårt att live streama Kalmar – Djurgården. Allt ni behöver göra för att se matchen direkt på nätet är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där skaffa ett sportabonnemang. Då kan du se alla allsvenska matcher. Titta på Kalmar – Djurgården från mobil, dator eller surfplatta. Du väljer hur du kollar på matchen online.

Du kommer att få se din Kalmar – Djurgården stream med riktigt bra bild- och ljudkvalitet. Se matchen direktsänt och njut av en högklassig fotboll stream med skickliga kommentatorer.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Kalmar – Djurgården direkt på nätet!

Speltips & odds: Kalmar – Djurgården

Kalmar har varit en av Allsvenskans stora positiva överraskningen så här långt, där Henrik Rydström snabbt fått utdelning för sina idéer och sitt hårda arbete. Årets KFF är något annat än det vi sett de senaste åren, då de hållit sig till riskminimering och lagt stort krut på fasta situationer.

Numera vill Kalmar ”spela fotboll”; hålla i bollen och skapa målchanser av egen kvalitet snarare än tack vare motståndares misstag. Detta Kalmar påminner inte så lite om Sirius från ifjol, det Sirius som ju leddes av just Rydström.

Efter sommaruppehållet har dock inte poängen trillat in som den tuffe tränaren hoppats på. En poäng på tre matcher är ett trist facit, men matcherna mot Häcken och AIK var inte de lättaste. Spelet ser fortfarande bra ut och vi är knappast oroliga för att Kalmar ska fortsätta falla särskilt mycket mer i tabellen.

Djurgården ligger tvåa bakom Malmö FF, men har en match mindre spelad än skåningarna. Kim och ”Tolle” har under sina tre år i klubben hela tiden haft ett ramstarkt försvar och ett hårt arbetande kollektiv, men i år tycker vi att framförallt offensiven tagit ytterligare kliv. ”Järnkaminerna” har spelat ut lag som Malmö och Norrköping, och MFF känner nog flåset i nacken.

I den senaste matchen krossade Djurgården Sirius med hela 5-1, och vi tror på en ny trepoängare för blåränderna. Den raka 2:an betalar hela 2,21 gånger insatsen på Betsson, vilket för oss är ett givet spel.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner
  • Odds: 2,21
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar