Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 22 jan, 2022

Tyskland – Sverige, 23/1: Speltips & stream

Sverige fortsätter sitt äventyr i handbolls EM 2022 genom att möta Tyskland. Här får du info kring hur du ser matchen genom live stream eller på TV.

Det har blivit en bra start för Sverige, som också har två segrar bakom sig. Tyskland har å andra sidan två klara förluster i ryggen.

Vi går igenom hur du kan streama Tyskland – Sverige landskampen på nätet. Samt vilken kanal som kommer sända landskampen.

Vad: Tyskland – Sverige, Handbolls EM
Avspark: Den 2022-01-23, kl. 18:00
Vart: Ondrej Nepela Arena, Bratislava
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: TV6
Speltips: Sverige -5,5 (Odds: 1.90 hos Unibet)

[sports data-token=’owM1deXFJCI4Yy72h8NKOzVyjzFN1XSp05fMxu2l’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Tyskland – Sverige

Hos Bet365 kan du se samtliga landskamper i handbolls EM online. Det innebär givetvis att du kan se Sveriges möte mot Tyskland i gruppspelet.

Det krävs inte speciellt mycket. Du behöver skaffa ett konto och sätta in minst 50 SEK för att få tillgång till alla handbolls EM streams. Dessa pengar finns kvar när du tar del av sändningar. Du kan i stället använda din insättning för att spela på odds inför och under landskampen.

 1. Gå vidare till Bet365
 2. Skapa ett konto
 3. Gör en insättning på 50 SEK eller mer
 4. Streama Tyskland – Sverige samt alla andra landskamper i handbolls EM.

Se också vårt omdöme & recension om Bet365.

Se landskampen på TV

Om du hellre vill kunna se Tyskland – Sverige på en TV så är det kanalen TV6 som har rättigheterna. Det är en kanal som ofta sänder stora mästerskap, som bland annat handbolls EM.

Sändningen startar i god tid innan landskampen. Där finns en studio med experter som går igenom förutsättningarna. Under landskampen finns det svenska kommentatorer.

 • TV-kanal: TV6
 • Sändningsstart: En timme inför matchstart
 • Svenska kommentatorer: Ja
 • HD: Ja

Speltips & odds

Covid 19 har ställt till med enorma bekymmer för det tyska landslagen. Utan tvekan är Tyskland ett av de länder som har blivit värst drabbat.

Det handlar om att 12 spelare har testats positivit för Corona.

Ersättare har fått kalats in. Men alla avbräck har inte gått att ersätta. Inte alls. Samt att det spelarna som har fått komma in inte har varit samspelta direkt. Med nya spelare som ständigt kommer in brottas laget med att hitta kontinuiteten.

Det gick bra mot en lättare motståndare som Polen. Tyskland vann med 30-23. Fast när det blev tuffare motstånd på andra sidan planen som gick det inte alls.

Tyskland har förlorat 23-29 mot Spanien och därefter 23-28 mot Norge. En större förlust än så är att vänta mot Sverige.

Även Sverige har haft Corona-fall i trupp. Men det har bara handlar om 3 fall. De ersättarna som har fått chansen har klivit fram och visat framfötterna. Imponerande!

Efter förlusten mot Spanien reste sig Sverige och spelade på en hög nivå. Det blev segrar över Ryssland med 29-23 och därefter Polen med 28-18.

Känslan är att Sverige är en nation som blir bättre för varje landskamp. Sverige har växt ju längre in i turneringen. Även om det inte hade varit för Corona så hade Sverige varit den hetare nationen. I och med ett Covid-utbrott i Tyskland så har Sverige en stor chans att vinna i hästlängder.

Spelbolag har Sverige som enorma favoriter till att vinna landskampen. Handikapp linan är satt på -5,5 mål till Sverige. En lina som Sverige bör passera utan några större bekymmer.

Därför faller spelet på att Sverige täcker handkapp linan på -5,5 mål i landskampen mot Tyskland.

Odds på utfallet, som är nästan dubbla degen, duger gott och väl.

 • Vårt speltips: Sverige -5,5 mål Asian Handicap
 • Odds: 1.90
 • Bettingsida: Unibet

Nyheter

os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024
ishockey
Sveriges första matcher i ishcokey VM blir väldigt het. Direkt ställs Tre Kronor mot giganten USA. Läs om hur du kan se matchen live på nätet eller på TV.
07 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar