Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 23 jan, 2024

Tyskland – Kroatien 24/1: Stream, odds & speltips

Handbolls-EM står i fokus, och vi riktar vår uppmärksamhet mot matchen mellan Tyskland och Kroatien som äger rum på onsdag kl. 20:30.

Tyskland och Kroatien möts i den sista omgången av mellanrundan. I denna avgörande match har hemmanationen Tyskland möjlighet att säkra sin plats i semifinalen, och vi tror att tyskarna kommer klara av detta. Ta del av vårt speltips för matchen där vi analyserar samtliga odds, och vi erbjuder även en guide för hur du kan live streama denna spännande tillställning.

Vad: Tyskland – Kroatien, Handbolls-EM
När: Den 24/1, kl. 20:30
Vart: Lanxess Arena
Speltips: Under 61.5 mål (1.88 hos Bet365)
Livestream: > Bet365 & Viaplay
TV: TV6

Under 61.5 mål

Odds = 1.88
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

Se Tyskland – Kroatien i Handbolls-EM

Streama alla matcher hos Bet365

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Germany vs Croatia Match Outcome
Match Starts 24/01 20:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Tyskland ligger på andra plats i gruppen inför den sista omgången.
 • Kroatien ligger sist och har ingen möjlighet att nå topp 2.
 • En avgörande match. Om Tyskland vinner har de säkrat en plats i semifinalen.

Tyskland – Kroatien stream

Är du intresserad av att streama Handbolls-EM 2024 online? Då har du kommit rätt. Här går vi igenom hur du kommer igång med live streaming för matchen mellan Tyskland och Kroatien, och naturligtvis för alla andra matcher under handbolls-EM.

Processen är enkel och smidig. Först behöver du skapa ett konto hos Viaplay och prenumerera på deras sportpaket. Allt går smidigt och tar bara några minuter, och därefter är du redo för live streaming. Sportpaketet inkluderar självklart mycket mer än bara handboll.

Starta din live streaming redan idag – följ vår enkla guide här nedan, och på bara några minuter är du redo att börja streama högklassig handboll året runt.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Tyskland – Kroatien

Tyskland – Kroatien speltips

Här presenterar vi vårt speltips inför matchen mellan Tyskland och Kroatien.

Vi bedömer att denna match kan utvecklas till en relativt målsnål sådan. Varför?

Jo, Tyskland behöver seger i denna match endast om Ungern lyckas besegra Frankrike. Möjligheterna för att Ungern ska kunna vinna över Frankrike är dock begränsade, med tanke på att Frankrike är en handbollsstormakt och har visat starka prestationer genom hela handbolls-EM.

Dock har Frankrike ingenting att spela om i sin match mot Ungern och kan därför välja att rotera sina spelare för att vila inför semifinalen. Detta öppnar naturligtvis upp för ytterligare möjligheter för Ungern att faktiskt vinna och därigenom sätta extra press på Tyskland.

Oavsett situation eller förutsättningar tror vi att matchen mellan Tyskland och Kroatien är idealisk för ett underspel. Om Tyskland behöver vinna, kommer de sannolikt fokusera på att säkra segern med ett starkt försvarsspel. Om Tyskland inte har något att spela för i sista omgången kan de också rotera sina spelare och inte satsa allt i denna match.

Utöver detta har Kroatien inget kvar att spela för, vilket antyder att de kan spela utan större tryck och engagemang, då de gör sin sista match innan de lämnar turneringen.

Med detta sagt, oavsett scenariot, tror vi att ett underspel på under 61.5 mål är ett klokt val, särskilt med tanke på den relativt höga mållinan.

Mer odds & betting inför matchen

Här går vi igenom några ytterligare speltips och odds inför handbolls-EM-matchen mellan Tyskland och Kroatien. Alla våra odds kommer från spelbolaget Bet365, som vi starkt rekommenderar för dig som gillar att spela på odds.

Dessutom erbjuder spelbolaget en generös välkomstbonus i form av spelkrediter upp till 1250 kr för alla nya kunder. Se till att skapa ett konto hos Bet365 redan idag för att ta del av deras omfattande utbud och förmånliga bonusar.

Speltips Odds
Under 30.5 mål första halvlek 1.80
Tyskland vinner med 1-3 bollar 4.00
Kroatien under 28.5 mål 1.85
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar