Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 nov, 2023

Trinec – Skellefteå 14/10: Stream, odds & speltips

SHL stream brynäs Skellefteå online

Det är dags för CHL, eller Champions Hockey League, och vi riktar vår uppmärksamhet mot matchen mellan Trinec och Skellefteå AIK som är planerad att börja på tisdag klockan 18:00.

Vi befinner oss i åttondelsfinalen av CHL, och vårt huvudfokus ligger på det svenska laget, Skellefteå, som reser till Tjeckien för att möta Trinec. I denna artikel kommer vi att gå igenom allt inför denna match. Vi kommer att dela med oss av dagens bästa speltips och visa dig en enkel metod för att kunna streama denna spännande ishockeymatch.

Vad: Trinec – Skellefteå, CHL
När: Den 13/11, kl. 18:00
Vart: WERK Arena
Speltips: Över 4.5 mål (1.65 hos Bet365)
Livestream: > Bet365

Över 4.5 mål i matchen

Odds = 1.65
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Skellefteå kommer till matchen med en mindre bra form, närmare bestämt tre raka förluster i SHL.
 • Hemmalaget Trinec har gått som tåget på sistone och har samlat tre raka segrar.
 • En spännande åttondelsfinal väntar, där Skellefteå betraktas som favoriter enligt spelbolagen. Det blir definitivt ingen enkel match, eftersom Trinec är tuffa och befinner sig i fin form.

Trinec – Skellefteå stream

CHL är enkelt att streama via Bet365, och detta inkluderar naturligtvis även matchen mellan Trinec och Skellefteå på tisdag. Det är i stort sett kostnadsfritt, och allt som krävs är att du har ett konto. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt skapa ett genom att använda länken i vår guide nedan. Därefter behöver du bara göra en minimuminsättning på 50 kr. Sedan är du redo att börja streama och spela hos den stora speljätten Bet365.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Trinec – Skellefteå

Trinec – Skellefteå speltips

Självklart har vi även ett speltips att dela med er när det kommer till matchen mellan Trinec och Skellefteå, och i detta tips kommer vi att fokusera på mål.

Åttondelsfinaler kan ibland vara täta, men vi tror ändå att vi kan förvänta oss att se minst fem mål i denna match.

Trinec är ett mycket starkt hemmalag som befinner sig i en oerhört fin form, och de har varit mycket målfarliga på sistone. De gjorde hela fem mål i sin senaste match, och matchen före det satte de in sex mål. Om vi tittar på deras hemmamatcher ser vi samma mönster, med massor av mål. I deras fem senaste hemmamatcher har de gjort minst fyra mål i varje match.

Skellefteå, å andra sidan, går in i denna match med en mindre bra form, och deras spel har inte fungerat särskilt bra. De har lidit tre raka förluster och förlorat tre av sina fyra senaste matcher. Men CHL kommer möjligtvis i en passande tidpunkt. Även om formen inte är den bästa i SHL, är detta en annan turnering, och här kan de eventuellt spela mer avslappnat och slippa oroa sig för sina problem i SHL. Skellefteå är ett starkt lag och har faktiskt ett bättre lag på pappret än hemmalaget, så vi kan förvänta oss att Skellefteå kommer ut och försöker vinna denna match.

Vi väljer att spela på över 4.5 mål i matchen. Vi tror att detta kan bli en ganska målrik match, likt Trinecs hemmamatcher på senare tid. Dessutom möter de ett lag som också har målsinne, även om de befinner sig i sämre form. Här tror vi att de kan studsa tillbaka och leverera en underhållande match.

Mer odds & betting inför matchen

Läs våra andra speltips & odds inför CHL-matchen mellan Trinec och Skellefteå! Alla odds är hämtade från Bet365.

Speltips Odds
Över 5.5 mål 2.35
Trinec vinner 2.70
Över 1.5 mål första perioden 2.15
EM
Läs om EM-matchen mellan Turkiet mot Georgien. Vi går igenom allt infor matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
13 juni, 2024
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar