Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 okt, 2023

Tottenham – Fulham 23/10: Stream, odds & speltips

Tottenham Aston Villa speltips stream

Måndagen bjuder på en Premier League-match, och det är inget annat än ett Londonderby vi har att se fram emot. Det är Tottenham mot Fulham, och matchen startar klockan 21:00.

Tottenham har haft en imponerande start på säsongen och kan vid en seger här återta förstaplatsen i tabellen. Fulham har haft blandade resultat efter åtta omgångar och befinner sig för närvarande på 13:e plats. Vi kommer att gå igenom allt inför detta derby. Häng med oss för mer information.

Vad: Tottenham – Fulham, Premier League
När: Den 23/10, kl. 21:00
Vart: Tottenham Hotspur Stadium
Speltips: Målgörare i matchen: Heung-Min Son (2.10 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Målgörare: Heung-Min Son

Odds = 2.10
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Tottenham Hotspur vs Fulham Match Outcome
Match Starts 23/10 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Inga nya avbräck att rapportera om hos hemmalaget, förutom Yves Bissouma som missar matchen på grund av sitt röda kort senast mot Luton.
 • Bortalaget har Issa Diop borta på grund av skada, samt ett par andra spelare som varit frånvarande sedan tidigare.
 • Ett mycket formstarkt Tottenham kliver ut här på hemmaplan när Fulham kommer på besök i ett Londonderby. En vinst här, och Tottenham återtar förstaplatsen i Premier League.

Tottenham – Fulham stream

Måndagen bjuder på en enda match från Premier League, och den här vill du förstås inte missa: ett Londonderby mellan Tottenham och Fulham. Vi har tagit fram information som vägleder dig till hur du enkelt kan streama matchen live, med utmärkt kvalitet och svenska kommentatorer. Följ vår enkla guide nedan och missa inte måndagens derby.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Tottenham – Fulham

Tottenham – Fulham speltips

Självklart har vi även utarbetat ett speltips för mötet mellan Tottenham och Fulham, och i detta speltips kommer vi att rikta fokus mot en spelare som är en av lagets mest lysande stjärnor, nämligen Heung-Min Son.

Först och främst, låt oss kort berätta om Tottenhams otroliga säsongsinledning. Efter åtta spelade matcher är de fortfarande obesegrade med två oavgjorda resultat och sex vunna matcher. De har legat på toppen av tabellen under större delen av säsongen, men medan konkurrenterna spelade under lördagen har Manchester City, Arsenal och Liverpool passerat dem. Dock har Tottenham möjligheten att återta förstaplatsen i Premier League vid en seger i denna match, och det är naturligtvis något de strävar efter.

Som tidigare nämnt kommer vi att fokusera på Heung-Min Son i vårt speltips. Vi kommer att spela på att Son kommer att göra minst ett mål i matchen. Son har haft en fantastisk start på säsongen och har redan gjort sex mål. Han är också i utomordentlig form och har varit mycket målfarlig nyligen både för sin klubb och sitt landslag. Vi räknar med att Son återigen kommer att kliva fram när Tottenham behöver en seger, och därför väljer vi att spela på att han kommer att göra minst ett mål i matchen.

Vi har tagit fram marknadens högsta odds för Son att göra minst ett mål, och det är Bet365 som står för oddset till 2.10 gånger pengarna. Bet365 är en betting utan skatt-sida och du behöver med andra ord inte oroa dig för att skatta på dina vinster.

Mer odds & betting inför matchen

Ta en titt på våra ytterligare spelalternativ inför matchen mellan Tottenham och Fulham.

Samtliga odds är hämtade från Bet365.

Speltips Odds
Tottenham leder i halvtid 1.95
Tottenham -1.5 mål 2.20
Över 3.5 mål 2.30
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar