Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 jun, 2024

Tjeckien – Turkiet (EM 2024): Speltips, odds & startelvor

I den avslutande gruppspelsomgången står Tjeckien och Turkiet mot varandra i en match som bjuder på stor spänning inför vilket lag som säkrar sin plats i slutspelet.

Tjeckien – Turkiet speltips

Vårt speltips för Tjeckien – Turkiet EM 2024 den 26 juni 21:00.

Vi står inför en mycket jämn match där lagen har likvärdiga odds, vilket gör det svårt att förutspå utgången. Dock anser vi att Turkiet besitter en liten fördel och har potentialen att säkra segern. För att säkra vårt speltips väljer vi att spela på pengarna tillbaka vid oavgjort, vilket ger oss oddset 2.05 hos Betsson.


Turkiet – Pengarna tillbaka vid oavgjort

Odds = 2.05
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson

 • Gruppen består av Tjeckien, Turkiet, Georgien och Portugal, där den sistnämnda nationen redan är klara som gruppetta.
 • Det är en oerhört viktig match för att avgöra vilket lag som tar sig vidare till slutspelet.
 • Turkiet behöver bara en poäng för att sluta på andra plats i gruppen.
Vad: Tjeckien – Turkiet (Fotbolls-EM 2024)
När: Den 26/6, kl. 21:00
Vart: Volksparkstadion
Speltips: Turkiet – Pengarna tillbaka vid oavgjort (2.05 hos Betsson)
Livestream: > TV4 Play

Jättespänning väntar på Volksparkstadion i Hamburg inför mötet mellan Tjeckien och Turkiet. Vi har en snäppet högre förtroende för Turkiet och väljer därför att spela på dem som vårt speltips att vinna. För att säkra upp vårt spel inkluderar vi även alternativet pengarna tillbaka vid oavgjort. Detta bedömer vi som ett utmärkt val inför denna avgörande match i fotbolls-EM.

Tjeckien står fortfarande utan seger i mästerskapet efter två spelade matcher. Man föll i den första mot Portugal, där man släppte in mål i matchens absoluta slutskede, närmare bestämt i den 92 minuten. Därefter fick man nöja sig med en poäng mot gruppspelets svagaste länk, Georgien.

Turkiet, likt Tjeckien, förlorade mot Portugal men skilde sig genom att maximera sin chans och besegra Georgien relativt övertygande. De tre poängen, jämfört med en, kan visa sig vara avgörande då Turkiet endast behöver en poäng för att säkra avancemang.

Turkiet kommer inte att spela för ett oavgjort resultat. De har en offensiv inställning men kan också anpassa sig defensivt när så behövs, särskilt sedan italienaren Montella tog över som förbundskapten. Italienare är nämligen kända för sin taktiska skicklighet och starka försvar.

Om du är intresserad av att livestreama matchen online kan du alltid konsultera vår EM-guide för livestreaming under fotbolls-EM 2024. Där går vi igenom hur du enklast kommer igång med att streama mästerskapet online.

Tjeckien – Turkiet: Troliga startelvor

Vi anser att skillnaden mellan trupperna inte är särskilt stor. Båda nationerna har starka laguppställningar med spelare som utmärker sig i ledande klubbar runt om i Europa. Man kan möjligen hävda att Turkiet har några talanger som sticker ut lite extra – däribland Arda Guler från Real Madrid, en mycket intressant spelare. Å andra sidan har Tjeckien erfarna spelare från världens främsta fotbollsliga, Premier League. Detta utlovar definitivt en intressant match att följa.

Tjeckiens startelva (ej bekräftad)

 • Målvakt: Stanek
 • Försvar: Holes, Hranác, Krejcí
 • Mittfält: Doudera, Sulc, Soucek, Provod, Coufal
 • Anfall: Schick, Kuchta

Turkiets startelva (ej bekräftad)

 • Målvakt: Ginok
 • Försvar: Müldür, Akaydin, Bardakci, Kadioglu
 • Mittfältare: Calhanoglu, Ayhan
 • Offensivt mittfält: Güler, Kökcü, Yildiz
 • Anfall: Yilmaz

Sidor med bäst EM odds

Vi vill att ni ska hitta de bästa möjliga oddsen på EM. I vår oddsguide hittar ni tips på bäst odds på EM 2024.

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Fler speltips

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar