Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 26 maj, 2021

Sverige – Tjeckien, 27/5: Speltips & odds inför matchen

Schweiz – Sverige, 25/5: Speltips & odds inför matchen

Tre Kronor har efter en mardrömsstart i ishockey VM 2021 hittat toppformen.

Det var många som talade om ett fiasko för Sverige i turneringen. Förbundskaptenen Johan Garpenlöv höll inte med och inte vi på Sportal heller. Vi tipsade om att Sverige skulle gå segrandes ur dueller mot Schweiz i nästa match och gör det nu igen mot Tjeckien.

Resan för Tre Kronor inleddes med 2 förluster på raken mot 2 av dom svagaste lagen i gruppen. Inför matchen mot Schweiz hade Tre Kronor stor press på sig att leverera. Som de gjordet det också!

Sverige visade en helt ny attityd i den tredje matchen mot Schweiz och vann med hela 7-0.

Vi kommer att spela på en vinst för Tre Kronor i deras 4:e match också, där vi förväntar oss att de rider på den fina vågen.

Vi kommer att spela inne hos Unibet odds i Sverige. Där hittar vi just nu bäst odds för att vårt spel. Vi kommer hålla dig som är intresserad av ishockey uppdaterad med betting under hela hockey VM.

Vad: Sverige – Tjeckien, Ishockey VM 2021
När: Den 27 maj, kl. 19:15
Vart: Riga, Lettland
Speltips: Sverige vinner matchen (inklusive övertid) – 1.84 hos Unibet
Se matchen: > Se Sverige – Tjeckien gratis

Inför matchen

  • Inför Hockey VM vann Tjeckien med 3-2 efter förlängning över Sverige i Carlson Hockey Games i Tjeckien.
  • Sverige har förlorat båda matcherna inledningsvis mot Danmark och Vitryssland, men tagit en stark seger senast mot Schweiz.
  • Tjeckien har förlorat båda matcherna inledningsvis mot Ryssland och Schweiz, men tagit en seger på övertid mot Vitryssland.

Sverige – Tjeckien speltips

Efter att Tre Kronor förlorade två matcher som de borde ha vunnit visade de mästerligt spel senast mot Schweiz.

En av faktorerna var att spelarna lyckades återställa och neutralisera hårddisken och hade tankarna bara på detta möte. Tre Kronor lyckades matcha Schweiz fart och visade en helt annan intensitet, som ledde direkt till två snabba mål.

Tre Kronor skapade frustration och fortsatte att spela bra hela matchen. 7-0 skrevs slutsiffrorna.

Bara en sån sak att det fanns spelare att lägga in pucken till när Sverige gick till attack var en enorm förbättring.

Tre Kronor kändes så mycket stabilare. Reideborn i målet, som har ändå visat form, fortsatte att imponera och höll nollan. Mest imponerande var kampen och beslutsamheten framför mål.

Nyckeln mot Tjeckien kommer att vara att fortsätta på samma spår. Tre Kronor ska spela enkel ishockey och kasta mycket puckar på mål. Det gäller återigen att ta tag i taktpinnen direkt. Spelarna var på gränsen i duellerna mot Schweiz och det gav utdelning. Precis så ska spelarna göra även mot Tjeckien, vars form är iskall.

Efter att ha spelat strålande i hemmaturneringen innan mästerskapet har tjeckerna inte alls fått till det i VM.

Förlusterna mot Ryssland med 3-4 och Schweiz med 2-5 följdes upp med ett oavgjort resultat mot Vitryssland med 2-2. Det krävdes övertid för att slå dem.

Känslan är att Tjeckien tog ut sig lite väl mycket i Carlson Hockey Games. De har inte alls kommit upp i samma nivå som där. Då hungriga Tre Kronor står på andra sidan isen krävs det något extra för tjeckerna att plocka poäng.

När Tre Kronor spelar hockey som mot Schweiz är de svårslagna.

Därför är de givna favoriter att vinna mot Tjeckien. Spelet landar igen att Tre Kronor vinner mötet, inklusive övertid om matchen skulle sluta oavgjort.

  • Speltips: Sverige vinner matchen inklusive övertid
  • Odds: 1.84
  • Bettingsida: Unibet

Spela på ishockey VM!

Det är knappast svårt att hitta till svenska bettingsidor som erbjuder bra odds på ishockey VM. Det är flera sidor som har lagt till ishockey som kategori. Där kan du snabbt och enkelt hitta till alla matcher som spelas inom närtid.

Denna gång har vi valt att tipsa våra läsare om att spela hos Unibet Sverige. Det är en oddssida som alltid har höga odds på de matcher som är extra intressanta för Sverige.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar