Sverige - Tjeckien, 27/5: Speltips & odds inför matchen

Ice hockey helmet with flag of Sweden painted on it. Isolated on white background. Sweden is one of the world's major ice hockey nations.

 

Tre Kronor har efter en mardrömsstart i ishockey VM 2021 hittat toppformen.

Det var många som talade om ett fiasko för Sverige i turneringen. Förbundskaptenen Johan Garpenlöv höll inte med och inte vi på Sportal heller. Vi tipsade om att Sverige skulle gå segrandes ur dueller mot Schweiz i nästa match och gör det nu igen mot Tjeckien.

Resan för Tre Kronor inleddes med 2 förluster på raken mot 2 av dom svagaste lagen i gruppen. Inför matchen mot Schweiz hade Tre Kronor stor press på sig att leverera. Som de gjordet det också!

Sverige visade en helt ny attityd i den tredje matchen mot Schweiz och vann med hela 7-0.

Vi kommer att spela på en vinst för Tre Kronor i deras 4:e match också, där vi förväntar oss att de rider på den fina vågen.

Vi kommer att spela inne hos Unibet odds i Sverige. Där hittar vi just nu bäst odds för att vårt spel. Vi kommer hålla dig som är intresserad av ishockey uppdaterad med betting under hela hockey VM.

 

Vad: Sverige – Tjeckien, Ishockey VM 2021
När: Den 27 maj, kl. 19:15
Vart: Riga, Lettland
Speltips: Sverige vinner matchen (inklusive övertid) – 1.84 hos Unibet
Se matchen: > Se Sverige – Tjeckien gratis

Inför matchen

  • Inför Hockey VM vann Tjeckien med 3-2 efter förlängning över Sverige i Carlson Hockey Games i Tjeckien.
  • Sverige har förlorat båda matcherna inledningsvis mot Danmark och Vitryssland, men tagit en stark seger senast mot Schweiz.
  • Tjeckien har förlorat båda matcherna inledningsvis mot Ryssland och Schweiz, men tagit en seger på övertid mot Vitryssland.

 

Sverige – Tjeckien speltips

 

Efter att Tre Kronor förlorade två matcher som de borde ha vunnit visade de mästerligt spel senast mot Schweiz.

En av faktorerna var att spelarna lyckades återställa och neutralisera hårddisken och hade tankarna bara på detta möte. Tre Kronor lyckades matcha Schweiz fart och visade en helt annan intensitet, som ledde direkt till två snabba mål.

Tre Kronor skapade frustration och fortsatte att spela bra hela matchen. 7-0 skrevs slutsiffrorna.

Bara en sån sak att det fanns spelare att lägga in pucken till när Sverige gick till attack var en enorm förbättring.

Tre Kronor kändes så mycket stabilare. Reideborn i målet, som har ändå visat form, fortsatte att imponera och höll nollan. Mest imponerande var kampen och beslutsamheten framför mål.

Nyckeln mot Tjeckien kommer att vara att fortsätta på samma spår. Tre Kronor ska spela enkel ishockey och kasta mycket puckar på mål. Det gäller återigen att ta tag i taktpinnen direkt. Spelarna var på gränsen i duellerna mot Schweiz och det gav utdelning. Precis så ska spelarna göra även mot Tjeckien, vars form är iskall.

Efter att ha spelat strålande i hemmaturneringen innan mästerskapet har tjeckerna inte alls fått till det i VM.

Förlusterna mot Ryssland med 3-4 och Schweiz med 2-5 följdes upp med ett oavgjort resultat mot Vitryssland med 2-2. Det krävdes övertid för att slå dem.

Känslan är att Tjeckien tog ut sig lite väl mycket i Carlson Hockey Games. De har inte alls kommit upp i samma nivå som där. Då hungriga Tre Kronor står på andra sidan isen krävs det något extra för tjeckerna att plocka poäng.

När Tre Kronor spelar hockey som mot Schweiz är de svårslagna.

Därför är de givna favoriter att vinna mot Tjeckien. Spelet landar igen att Tre Kronor vinner mötet, inklusive övertid om matchen skulle sluta oavgjort.

 

  • Speltips: Sverige vinner matchen inklusive övertid
  • Odds: 1.84
  • Bettingsida: Unibet

 

Spela på ishockey VM!

Det är knappast svårt att hitta till svenska bettingsidor som erbjuder bra odds på ishockey VM. Det är flera sidor som har lagt till ishockey som kategori. Där kan du snabbt och enkelt hitta till alla matcher som spelas inom närtid.

Denna gång har vi valt att tipsa våra läsare om att spela hos Unibet Sverige. Det är en oddssida som alltid har höga odds på de matcher som är extra intressanta för Sverige.

 

Andra nyheter

VM 2022 – Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 - Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
Läs om alla datum, tider och odds tips inför kvartsfinaler i VM 2022. Vi samlar de bästa betting tipsen, oddsen och TV tider för kvartsfinaler i VM.
7 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman