Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 maj, 2024

Sverige – Slovakien 21/5: Stream, odds & speltips

Då var det dags för ytterligare en gruppspelsmatch för Tre Kronor, och denna gång ställs man mot Slovakien. Nedsläpp sker på tisdag klockan 20:20.

Hittills har Tre Kronor tagit 6 av 6 möjliga segrar i gruppspelet. Kan de avsluta snyggt genom att besegra Slovakien? En seger skulle innebära att Sverige gått rent genom hela gruppspelet. Vi anser att chanserna ser mycket goda ut. Läs vidare för all information inför Sveriges sista gruppspelsmatch i hockey-VM 2024.

Vad: Sverige – Slovakien, Hockey-VM
När: Den 21/5, kl. 20:20
Vart: Ostravar Arena
Speltips: Sverige -1.5 mål (1.95 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Sverige -1.5 mål

Odds = 1.95
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Slovakia vs Sweden Match Outcome
Match Starts 21/05 20:20
Match avslutad

Inför matchen

 • Sverige har vunnit samtliga sina matcher i hockey-VM 2024 och har en målskillnad på 29:8.
 • Slovakien ligger på fjärde plats i tabellen.
 • Det är sista omgången i gruppspelet.

Sverige – Slovakien stream

Är du intresserad av att följa Tre Kronors sista gruppspelsmatch online via streaming? Då har du kommit rätt. Här går vi igenom hur du enkelt kan börja streama matchen mellan Sverige och Slovakien, som startar på tisdag klockan 20:20.

Att streama hockey-VM 2024 har aldrig varit enklare. Processen är smidig och tar bara några minuter. Allt du behöver är ett konto och ett aktivt abonnemang hos Viaplay. När du har det på plats är du redo att börja streama högkvalitativ hockey, och självklart mycket annat som Viaplay erbjuder dagligen.

Följ vår enkla guide nedan och kom igång med livestreaming online redan idag. Missa inte chansen att se Tre Kronor avsluta gruppspelet i hockey-VM 2024.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Sverige – Slovakien

Sverige – Slovakien speltips

Kan Tre Kronor avsluta snyggt och ta hem ytterligare en seger i hockey-VM 2024? Vi tror det, och därför satsar vi på att Sverige vinner matchen mot Slovakien.

Istället för att spela på en rak vinst väljer vi på ett handikappspel, där Sverige vinner med minst två mål. Denna lina har Sverige klarat av i alla sina matcher hittills i hockey-VM 2024, och vi tror att de gör det igen i sin sista gruppspelsmatch mot Slovakien.

Vi underskattar inte Slovakien, och det gör nog ingen. Men Sverige har presterat allt bättre mot starkare motstånd under hela turneringen. Vi såg det i deras matcher mot USA, Tyskland och Lettland. Mot Frankrike och Kazakstan vann de ”bara” med 3-1. Kanske gick Tre Kronor in lite mer avslappnat i dessa matcher, eller så underskattade de motståndet något. Men faktum är att de höjer sig rejält när motståndet blir tuffare.

Vi tror att Tre Kronor går ut starkt, vinner matchen och fortsätter sin trend i hockey-VM med att vinna med minst två mål. Det blir också vårt speltips för den här matchen.

Mer odds & betting inför matchen

Kolla in våra andra speltips från hockey-VM 2024 som handlar om matchen mellan Sverige mot Slovakien! Här tror vi starkt på Sverige och har därför tagit fram tre speltips på Tre Kronor. Samtliga hittar ni här nedan, och odds är tagna från spelbolaget Bet365.

Speltips Odds
Sverige vinner första perioden 2.04
Sverige -2.5 mål 2.80
Rätt resultat: 4-1 16.00
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar