Sverige damer - Japan damer, 30/7: Speltips & stream

Tokyo, Japan. 21st July, 2021. Fridolina Rolfo #18 from Sweden during the soccer game between Sweden and the United States at the Tokyo 2020 Olympic Games held in 2021, in the city of Tokyo, Japan. (Photo: Richard Callis/Fotoarena) Credit: Foto Arena LTDA

 

Damlandslaget har i och med den överlägsna gruppsegern lottats vidare mot Japan, i OS kvartsfinal.

Endast Damlandslaget har lyckats vinna sina samtliga 3 gruppspelsmatcher. Japan gick vidare som en av två bästa 3:or i turneringen.

Givetvis är Damlandslaget favoriter till att slå värdnationen, som har all publik i ryggen. Mest spelvärde hittas i att kvartsfinalen bli målrik.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sverige damer – Japan damer, OS
Avspark: Den 2021-07-30, kl. 12:00
Vart: Saitama
Live stream: Discovery+
TV-kanal: Kanal 5
Speltips: Över 2,5 mål (Odds: 2.30 hos Unibet)

Sverige damer – Japan damer stream

Du kan streama kvartsfinalen mellan Sverige och Japan från OS genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa fotbollsmatcher från OS i Japan. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Sverige – Japan stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Sverige – Japan via live stream

 

Speltips & odds

 

Ingen annan nation har lyckats med bedriften att vinna sina samtliga gruppspelsmatcher.

Ingen utom Sverige, som har en full pott efter segrar över USA, Australien och Nya Zeeland. USA besegrades med 3-0 och Australien med 4-2, innan de stora stjärnorna lämnades utanför truppen för en viloperiod. Ersättarna gjorde ingen besviken och vann över Nya Zeeland med 2-0.

Nu är den bästa startelvan utvilad, taggade och sugna på att återigen fortsätta på vinnarspåret. Efter att den ordinarie startelvan har nätat 7 gånger på de första 2 matcherna utlovas en målgaranti. Och varför inte när Stina Blackstenius har nätat 3 gånger om och Fridolina Rolfö (i bild) 2 mål mot Australien.

Förbundskaptenen Peter Gerhardsson gjorde ett klokt beslut och vilade dessa stjärnor som kommer fräscha till kvartsfinalen. Om det skulle krisa så finns det goda ersättare på bänken, som levererade mot Nya Zeeland.

Japan är inte på något sätt ofarliga. Speciellt inte när de får spela på hemmagräs.

Efter att ha kryssat i premiären mot Kanada, där mötet slutade 1-1, blev det en förlust för Japan mot Storbritannien med 0-1. Japan gjorde en platt match och var tvugna att vinna mot Chile för att ens ha en chans att ta sig vidare till slutspelet.

I den tredje gruppspelsmatchen dröjde det bara till en kvart innan Mina Tanaka nätade för Japan, som sedan blev ultradefensiva.

Att Chile, som kom sist i sin grupp, inte lyckades bryta ner Japan är en sak. Men Damlandslaget, med anfallare i toppform, ska inte ha några bekymmer alls.

Japan är också offensivt starka, även om de inte har fått någon vidare utdelning med bara 2 mål. Fast det råder ingen tvekan om att Japan kan klara av att näta igen mot vilket motstånd som helst.

Spelbolag verkar tro på en defensiv tillställning, men det är inte trovärdigt. I så fall hade Damlandslaget aldrig klarat av att slå USA med 3-0, i en match som lätt hade kunnat sluta med fler mål än så.

Vårt speltips landar därför på att vi får se minst 3 mål i matchen, till ett generöst odds.

 

 

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 2.30
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Sveriges möjlig startuppställning:

Lindahl; Andersson, Glas, Ilestedt, Björn; Asllani, Angeldal, Seger; Jakobsson, Blackstenius, Rolfö.

 

Japans möjlig startuppställning:

Yamashita; Shimizu, Takarada, Kumagai, Kitamura; Sugita, Miura, Endo, Hayashi; Tanaka, Iwabuchi.

 

 

Nyheter

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg