Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 22 jul, 2021

Sverige damer – Australien damer, 24/7: Speltips & stream

Sverige damer – Australien damer, 24/7: Speltips & stream

I den andra gruppspelsomgången i OS i Japan möter Damlandslaget Australien, som också har inlett med en seger.

Damlandslaget tog en skalp när de besegrade världsmästarna och förhandstippade favoriter USA, som hade 44 matcher utan förlust.

Australien visade också stor styrka i anfallsspelet och gjorde två tidiga mål mot Nya Zeeland och säkrade sin första seger i OS.

Då Damlandslaget och Australien tillsammans har gjort 5 mål på bra motstånd ska de klara av att näta ett par baljor mot varandra också.

Vad: Sverige damer – Australien damer, OS
Avspark: Den 2021-07-24, kl. 10:30
Vart: Saitama Stadium
Live stream: Discovery+
TV-kanal: Kanal 5
Speltips: Över 2,5 mål (Odds: 1.70 hos Unibet)

Sverige damer – Australien damer stream

Du kan streama Sverige – Australien från OS i Japan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa fotbollsmatcher från OS i Japan. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Sverige – Australien stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Sverige – Australien via live stream

Speltips & odds

Inför OS hade Damlandslaget spelat två vänskapsmatcher, därbåda blev målsnåla tillställningar. Mot Australien just blev det mållöst. Stina Blackstenius (i bild) gjorde matchens enda mål mot Norge. Hon skulle snart få huvudrollen när Damlandslaget spelade ut USA.

Damlandslaget har en stark trupp med 12 av 22 spelare som håller till i Champions League klubbar runt om i Europa.

Fast det var ändå kollektivet som ordnade en 3-0 seger mot USA. Det var en stor laginsats som sedan hyllades över hela världen. Damlandslaget utnyttjade alla ytor som USA lämnade och dominerade matchen, för det mesta. I den sista kvarten visade Damlandslaget prov på slarv och okoncentration, men då hade USA redan gett upp kampen.

Det kunde ändå ha blivit en betydligt större seger för Damlandslaget, som hade de flesta chanserna. Stina Blackstenius gjorde både första och andra målet i matchen. Hon byttes ut mot Lina Hurtig som nätade 3-0 målet.

I Australien, som startade piggt mot Nya Zeeland, var det Tameka Yallop och Samantha Kerr som tog för sig mest. Båda hade nätat innan tepausen och gett Australien en 2-0 ledning. Australien slappnade av lite väl mycket i den andra halvlek och fokuserade mest på att försvara sig och behålla ledningen.

Det blev ett reduceringsmål men närmare än så kom inte Nya Zeeland. Australien vann med 2-1, i ett möte där de kunde ha nätat betydligt fler gånger.

Anfallsspelet håller en världsnivå i Australien med Samantha Kerr i spetsen. Hon har gjort nästflest mål för Australien med sina 42 baljor och kommer att vara ett reellt hot framåt.

Damlandslaget är inte så mycket sämre heller, eftersom de gång på gång hittar nätmaskorna. I och med den stora 3-0 segern över USA ses Damlandslaget som favoriter till att vinna även mot Australien. Fast Australien ska inte underskattas med tanke på att de har anfallare i toppform.

Vårt speltips landar därför igen, precis som mot USA, på att vi får se minst 3 mål i matchen. Förhoppningsvis samtliga från Damlandslaget.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.70
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Sveriges möjlig startuppställning:

Lindahl; Andersson, Björn, Ilestedt, Glas; Seger, Asllani, Angeldal; Rolfö, Blackstenius, Jakobsson.

Australiens möjlig startuppställning:

Williams; Catley, Polkinghorne, Carpenter; Yallop, Luik, Van Egmond, Raso; Foord, Kerr, Simon.

Nyheter

os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar