Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 jan, 2024

Slovenien – Sverige 17/1: Stream, odds & speltips

Som vinnare av grupp E ställs Sverige mot vinnaren av grupp D i den första matchen i mellanrundan.

Få en omfattande inblick inför EM-matchen mellan Sverige och Slovenien. Matchen startar klockan 20:30 på onsdag. Här genomgår vi en detaljerad analys inför matchen, ger speltips och odds samt information om live streaming online. Följ med oss genom hela förberedelsen.

Vad: Slovenien – Sverige, Handbolls-EM
När: Den 17/1, kl. 20:30
Vart: Barclaycard Arena
Speltips: Sverige över 14.5 mål första halvleken (1.72 hos Bet365)
Livestream: > Bet365 & Viaplay
TV: TV6

Sverige över 14.5 mål första halvleken

Odds = 1.72
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

Se Slovenien – Sverige i Handbolls-EM

Streama alla matcher hos Bet365

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Slovenia vs Sweden Match Outcome
Match Starts 17/01 20:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Sverige vann sin grupp efter att ha besegrat Nederländerna med endast en boll; matchen slutade 29-28.
 • Slovenien gjorde samma bedrift genom att besegra Norge i den sista matchen med en enda boll; 28-27 var slutresultatet.
 • En spännande match väntar i mellanrundan mellan Slovenien och Sverige. Matchen börjar klockan 20:30.

Slovenien – Sverige stream

Sveriges EM-match mot Slovenien är något du absolut inte vill missa. Det är en otroligt spännande drabbning mellan två lag som har vunnit samtliga av sina matcher här i handbolls-EM.

Vi kommer nu att guida dig genom hur du kan streama denna match för att säkerställa att du inte går miste om denna högintressanta match i handbolls-EM.

Om du är intresserad av att streama handbolls-EM online behöver du ett konto hos Viaplay. När du har skapat ett konto behöver du också prenumerera på ett sportpaket för att låsa upp streamingutbudet, och sedan är du redo att streama matchen mellan Slovenien och Sverige.

För de som föredrar att följa matchen via TV går det självklart också bra, och då är det TV6 som sänder matchen.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Slovenien – Sverige

Slovenien – Sverige speltips

Vilken fantastisk drabbning vi har att se fram emot, och självklart vill vi även dela med oss av ett speltips från Barclaycard Arena.

Vårt förtroende ligger på Sverige, åtminstone under första halvleken där vi förväntar oss en stark start från det svenska laget.

Vi har valt att lägga vårt spel på över 14.5 mål i första halvlek för Sverige. Bortsett från matchen mot Bosnien-Hercegovina, där Sverige endast gjorde nio mål, har de faktiskt presterat med minst 15 mål i de övriga matcherna. Särskilt imponerande var insatsen mot Georgien där de stod för hela 23 mål i första halvleken, och även mot Nederländerna, en stark nation inom handboll.

Slovenien är en tuff motståndare, men de har släppt in en del mål under handbolls-EM, även om de lyckats säkra segrar i slutändan, vilket naturligtvis är det viktigaste. Nu står de inför Sverige, den klart tuffaste utmaningen hittills i mästerskapet, och vi tror helt enkelt att den här matchen blir lite för krävande för Slovenien.

Sverige, som regerande mästare, förväntas gå ut starkt i första halvleken. De är det överlägsna laget och förhoppningsvis har de lärt sig från misstagen i matchen mot Nederländerna. Den prestationen var inte den bästa från Sveriges sida, och de skulle säkert ha föredragit en enklare seger. Här tror vi dock att de tar tag i saken från start och bjuder på minst 15 mål i första halvleken. Det blir vårt speltips från denna match.

Mer odds & betting inför matchen

Titta gärna på våra övriga speltips och odds nedan. Vi har presenterat tre nya alternativ inför matchen mellan Slovenien och Sverige. Detta är verkligen en spännande match som förtjänar fler spel än ett, och därför har vi gjort jobbet åt dig. Så ta en titt här nedan, granska dina val noga innan du placerar ditt spel, och framför allt, spela ansvarsfullt. Alla våra odds är hämtade från spelbolaget Bet365.

Speltips Odds
Under 58.5 mål 1.70
Sverige -2.5 mål 1.75
Sverige -1.5 mål första halvlek 1.85
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar