Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 mar, 2024

Skellefteå – Linköping: Stream, odds & speltips

Vad: Skellefteå – Linköping, SHL-slutspel
När: Första matchen startar den 22/3, kl. 19:00
Vart: Skellefteå Kraft Arena & Saab Arena
Speltips: Matchserie över 5.5 matcher (1.65 hos Betsson)
Livestream: > TV4 Play

Över 5.5 matcher

Odds = 1.65
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Linkoeping vs Skellefteaa Match Outcome
Match Starts 22/03 19:00
No Odds Available

Inför matchen

 • Matchserien spelas i bäst av sju matcher, vilket innebär att det första laget som når fyra segrar vinner.
 • Matchserien inleder med två raka matcher på Skellefteå Kraft Arena och följer upp med två på Saab Arena i Linköping.
 • Skellefteå har vunnit tre och förlorat en match mot Linköping den här säsongen.

Skellefteå – Linköping stream

Vi står inför en högintressant matchserie i SHL mellan Skellefteå och Linköping, och här presenterar vi en enkel guide för att komma igång med livestreaming online under SHL-slutspelet.

Du kan följa hela matchserien på TV4 Play med högkvalitativ ljud- och bildkvalitet, och dessutom med svenska kommentatorer. Detta är en tjänst som vi starkt rekommenderar för dig som uppskattar sport på hög nivå. Utöver SHL-slutspelet kan du även ta del av flera olika sportevenemang från stora ligor, cuper och andra intressanta evenemang runtom i Europa.

Kom igång hos TV4 Play redan idag och utforska allt som tjänsten har att erbjuda. Vi rekommenderar starkt denna tjänst och du kan när som helst avsluta ditt abonnemang utan att vara bunden till långsiktiga avtal. Följ vår enkla guide nedan för att komma igång.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Skellefteå – Linköping

Skellefteå – Linköping speltips

En mycket intressant matchserie väntar oss mellan Skellefteå och Linköping, som inleds med den första matchen på fredag klockan 19:00. Därefter följer ytterligare en match i Skellefteå några dagar senare, följt av två matcher i Linköping. Detta har potentialen att bli en mycket spännande matchserie, jämn och utmanande. Därför har vi valt att föreslå ett överspel, närmare bestämt över 5.5 matcher i denna serie.

Skellefteå är det starkare laget, vilket är allmänt känt. Men när det gäller SHL-slutspelet, förändras förutsättningarna. Här visar Skellefteå alltid upp sin styrka och kan gå långt i turneringen. Så det är viktigt att hålla ett öga på detta lag, då de har potential att gå hur långt som helst.

Samtidigt är Linköping känt för att vara ett starkt hemmalag och har förmågan att göra livet svårt för sina motståndare, speciellt när de spelar på sin hemmaarena. Varje gång Skellefteå besöker dem, kan de förvänta sig en tuff match och inget annat kan förväntas under denna matchserie.

Vårt speltips blir därför över 5.5 matcher. Vi tror att Skellefteå till slut kommer att vinna, men de kan förlora ett par matcher längs vägen.

Mer odds & betting inför matchen

Här kan du läsa om våra återstående speltips inför denna hyperintressanta matchserie mellan Skellefteå och Linköping. Samtliga av våra val återfinns nedan och är hämtade från spelbolaget Betsson, som vi starkt rekommenderar. Men du kan alltid ta en titt på våra andra rekommendationer där vi listar Sveriges bästa spelbolag. Vi har recenserat samtliga och tagit fram fördelar och nackdelar, bonusar, erbjudanden och mycket annat spännande.

Speltips Odds
Skellefteå vinner första matchen 1.65
Matchserie över 6.5 matcher 3.50
Under 5.5 mål första matchen 1.70
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar