Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 31 aug, 2023

Sheffield United – Everton 2/9: Stream, odds & speltips

Den första Premier League-matchen på lördagen äger rum mellan Sheffield United och Everton med avspark klockan 13:30. Vi har sammanställt vårt bästa speltips inför matchen för er.

Här ställs två lag mot varandra som ännu inte lyckats ta några poäng efter tre spelade matcher. Det är tydligt att båda lagen befinner sig under stor press. De har haft en tuff start på säsongen och behöver snabbt förbättra sina resultat. Åtminstone ett av lagen kommer att lyckas inkassera sin första poäng för säsongen i denna match. Vi har analyserat läget och tagit fram ett speltips med ett attraktivt odds. Dessutom kommer vi att dela med oss av hur ni enkelt kan streama matchen från Bramall Lane.

Vad: Sheffield United – Everton, Premier League
När: Den 2/9, kl. 13:30
Vart: Bramall Lane
Speltips: Båda lagen gör mål (1.94 hos Expekt)
Livestream > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 1.94
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
  • Användarvänligt
  • Stort utbud av odds
  • Oddsboostar
Sheffield United vs Everton Match Outcome
Match Starts 02/09 13:30
Match avslutad

Inför matchen

  • Sheffield United har en del skador på listan, men de flesta spelarna har varit skadade sedan en lång tid tillbaka, med undantag för Ben Osborn, som tvingades kliva av mot Manchester City.
  • I stort sett samma sak gäller för Everton. En del skador, men de flesta har varit frånvarande en tid. Med undantag för Alex Iwobi, som spelade de två första matcherna, men var frånvarande senast och förväntas även vara borta i den kommande matchen.
  • Här har vi två lag som jagar sin första poäng för säsongen. Det kan verkligen bli en intressant drabbning.

Streama Sheffield United – Everton

Självklart går det att streama lördagens Premier League-matcher! Den första matchen börjar klockan 13:30 och står mellan Sheffield United och Everton. Matchen sänds på Viaplay. Om du ännu inte har ett konto kan du enkelt skapa ett. Följ instruktionerna nedan för att få tillgång till fotboll från Premier League, den största ligan i världen.

  • Klicka dig vidare till Viaplay
  • Öppna ett konto och välj abonnemang
  • Streama Sheffield United – Everton

Speltips & odds: Sheffield United – Everton

Den här säsongens start har definitivt inte varit den Sheffield United hoppades på som nykomlingar som precis avancerade från Championship. Efter de tre inledande matcherna har laget stått med noll poäng, efter att ha fallit i samtliga tre matcher mot Crystal Palace, Nottingham och Manchester City.

Det som kan ge lite tröst åt Sheffield United är att resultaten inte har varit utdragna förluster. Istället har de varit knappa, med en 1-0-förlust och två förluster med 2-1. Laget har med andra ord inte blivit överkört utan har kämpat tappert och visat prov på konkurrenskraft mot sina motståndare.

Everton, som hade en tuff tid förra säsongen, verkar än en gång stå inför en utmanande säsong. Med tre raka förluster i bagaget inledningsvis är det en start som långt ifrån speglar lagets ambitioner. Det blir ännu mer bekymmersamt av det faktum att de inte har lyckats näta i någon av dessa matcher.

Förlusterna för Everton har kommit mot lag som Fulham, Aston Villa och Wolves. Däremot har de nyligen tagit en seger i en ligacupsmatch mot Doncaster, en vinst som kan ha gett en nödvändig skjuts åt självförtroendet även om det var mot ett lag från League Two.

Inför den här matchen väljer vi att spela på att båda lagen gör mål. Vi har två lag som troligtvis kommer att gå för anfall. Båda känner till varandras tuffa inledning och form, och båda har möjligheten att utnyttja denna situation. Vi förväntar oss därför en ganska öppen match där båda lagen förhoppningsvis lyckas göra mål, och där Everton har chansen att göra sitt första Premier League-mål för säsongen.

Vi har valt att hämta oddsen från Expekt som erbjuder de högsta oddsen på marknaden för spelet att båda lagen gör mål!

Mer odds & betting inför matchen

Självklart presenterar vi även några andra speltips inför matchen som kan vara värda att notera.

Alla de odds vi har valt att presentera kommer från spelbolaget Expekt, som dessutom generöst erbjuder en utmärkt välkomstbonus för nya kunder: ett gratisspel med ett maximalt värde på hela 1500 kr.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 2.30
Oavgjort 3.20
Över 10.5 hörnor 1.90
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar