Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 24 jan, 2022

Senegal – Kap Verde, 25/1: Speltips & stream

Senegal – Zimbabwe, 10/1: Speltips & stream

Det bör bli en parkpromenad för Senegal mot Kap Verde, när slutspelet drar igång i det Afrikanska mästerskapet.

Även om gruppspelet lämnar en del i övrigt att önska har Senegal visat klart och tydligt varför de är en av favoriterna till att vinna turneringen.

Kap Verde kvalade in som en av de bästa treor, mycket tack vare att Kamerun inte hade något att spela för. Denna gång blir uppgiften för tung.

Vad: Senegal – Kap Verde, Afrikanska mästerskapet
Avspark: Den 2022-01-25, kl. 17:00
Vart: Stade Omnisports de Bafoussam
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: Senegal (Odds: 1.65 hos Bet365)

[sports data-token=’Pmzajd2faPX8cod8sHlP4n9AWw6IDy1rwEZSLGUL’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Senegal – Kap Verde

Hos Bet365 kan du se alla landskamper i slutspelet i det Afrikanska mästerskapet. Det innebär givetvis att du kan se favoriterna Senegal slåss om en kvartsfinal mot Kap Verde.

Det är enkelt och det går snabbt att komma igång. Se nedan:

  1. Gå dig till Bet365
  2. Skapa först ett konto
  3. Gör sedan en insättning på 50 SEK eller mer om du vill
  4. Streama Senegal – Kap Verde och alla andra landskamper i Afrikanska mästerskapet

Det går att läsa mer info kring hur du kan Streama Afrikanska mästerskapen 2022.

Speltips & odds

Bet365 erbjuder 4.50 i odds på att Senegal vinner hela mästerskapet. Tillsammans med värdnationen Kamerun, samt Marocko och Elfenbenskusten är man en av givna favoriter till att lyfta pokalen.

Senegal är ensamma om att ha hållit nollan i samtliga gruppspelsmatcher. Det är inte så konstigt med tanke på vilken stabil defensiv som förbundskaptenen Aliou Cisse har till sitt förfogande. Chelsea målvakten Edouard Mendy håller en världsklass, liksom backlinjen med Bouna Sarr, Kalidou Koulibaly, Abdou Diallo och Saliou Ciss. Det är inga dåliga lag som de spelar i till vardags.

I gruppspelet blev det en sen seger i debuten mot Zimbabwe där talismanen Sadio Mane (i bild) gjorde det enda målet. Därefter blev det två mållösa tillställningar mot Guinea och Malawi. Något överraskande så klart, med tanke på att Senegal ändå har världsspelare i den sista tredjedelen.

Detta räckte ändå till att vinna gruppen och få en lättare motståndare i slutspelet.

Kap Verde står för motståndet. Detta efter att ha slutat på en 3:e plats i sin grupp. Starten på turneringen blev lyckad, med en seger över Etiopien, där Julio Tavares nätade det enda målet.

Därefter blev det en förlust med 0-1 mot Burkina Faso. I den sista gruppspelsomgångne väntade Kamerun, som redan var klara efter att ha vunnit de första två landskamper. Kamerun kunde därför bara spela av landskampen.

Kap Verde hamnade under men lyckades kvittera och kriga till sig en pinne, som visade sig vara helt avgörande. Annars hade de missat slutspelet.

I slutspelet kommer det att bli oerhört tufft att möta Senegal igen. En nation som Kap Verde har förlorat samtliga 3 senaste landskamper mot, med en målskillnad på 0:6 totalt i dessa 3 möten.

I skrivandets stund har båda nationerna friska spelare och inga skador att rapportera. Skönt för båda förbundskaptener.

Fast det är i slutändan en enorm klasskillnad mellan nationerna. Senegal har stora stjärnor som är viktiga pjäser för deras klubbar, som Liverpool, Crystal Palace, PSG och Napoli ute i Europa. Kap Verde har inga sådana lirare i truppen.

Den stjärnspäckade truppen, med hög kvalité och lång erfarenhet, bör inte ha några bekymmer alls att ta sig förbi Kap Verde.

Därför faller spelet på att Senegal tar sig vidare till kvartsfinalen genom att slå ut Kap Verde, redan efter fulltid.

Odds på utfallet är helt okej.

  • Vårt speltips: Senegal vinner matchen
  • Odds: 1.65
  • Bettingsida: Bet365

Se också vårt omdöme & recension om Bet365.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar