Senegal - Ekvatorialguinea, 30/1: Speltips & stream

Sadio Mane of Senegal looks on during the 2018 FIFA World Cup Group H match at the Spartak Stadium in Moscow, Russia on June 19, 2018. Photo by Chris Brunskill/UPI

 

Utan sin talisman kommer Senegal att få det jobbigt i det Afrikanska mästerskapet när de ställs mot Ekvatorialguinea i kvartsfinalen.

Även om Senegal ännu inte har släppt in någon mål i turneringen är frånvaron av Liverpool stjärnan Sadio Mane (i bild) ett enormt avbräck.

Ekvatorialguinea har växt under turneringen och visat sig vara extremt svårslagna. Detta kommer de garanterat även att vara mot Senegal.

 

Streama Senegal - Ekvatorialguinea på Bet365

Se massor av fotboll från Afrikanska mästerskapet

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Senegal – Ekvatorialguinea, Afrikanska mästerskapet
Avspark: Den 2022-01-30, kl. 20:00
Vart: Japoma Stadium
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: X2 (Odds: 2.38 hos Unibet)

 

Streama Senegal – Ekvatorialguinea

 

Det är hos spelbolaget Bet365 som kan du se alla kvartsfinaler i det Afrikanska mästerskapet. Där kan du givetvis följa favoriterna Senegal när de fajtas mot Ekvatorialguinea.

För att kunna följa Senegals kamp behöver du först följa några korta steg för att komma igång:

  1. Klicka dig vidare till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 SEK
  3. Streama Senegal – Ekvatorialguinea landskampen och de övriga kvartsfinalerna i det Afrikanska mästerskapet

 

Se också vårt omdöme & recension om Bet365.

 

Speltips & odds

 

Bet365 erbjuder 3.50 i odds på Senegal ska vinna hela mästerskapet. Alla övriga nationer har högre odds. Ekvatorialguinea är uppe i 51 gånger pengarna.

En stor anledning till att Senegal är så pass givna favoriter är att nationen ännu inte har släppt in något mål.

I målet finns Chelsea stjärnan Edouard Mendy. Framför sig har han en stabil backlinje med Bouna Sarr, Kalidou Koulibaly, Abdou Diallo och Saliou Ciss. Det handlar om Napoli och PSG material. Inte så värst lätt att ta sig förbi.

Däremot har Senegal haft ett problem under mästerskapet. Målskyttet. I debuten krävdes det ett straffmål av talismanen Sadio Mane för att vinna med 1-0 över Zimbabwe, i matchminut 97. Därefter blev det två mållösa tillställningar mot Guinea och Malawi.

I åttondelsfinalen ställdes de mot Kap Verde, som fick en tidig utvisning på Patrick Andrade, redan efter 20 minuter.

Sadio Mane nätade Senegals första mål först efter en halvtimmes spel. Inhoppare Bamba Dieng fastställde slutresultatet när Kap Verde var tvugna att gå för en kvittering.

Men Sadio Mane kolliderade och fick lämna planen. Han väntas vara borta i kvartsfinalen mot Ekvatorialguinea och är ett enormt avbräck. Speciellt då anfallsspelet redan underpresterar.

Där har Ekvatorialguinea en stor chans till att hålla undan Senegal. Visst bör Senegal ändå ses som favoriter till att ta sig vidare. Men Ekvatorialguinea har minst en 50 % chans att hålla dem undan under ordinarie tid. Allt över dubbla degen i odds på att Ekvatorialguinea inte förlorar är av stort värde.

Detta då Ekvatorialguinea har varit en svårslagen nation. Elfenbenskusten lyckades göra ett tidigt mål på dem i premiären. Men längre än så kom de inte, även om det blev en 1-0 seger.

I nästa omgången lyckades man besegra Algeriet där Esteban Orozco blev matchhjälten. Samt Sierra Leone där Pablo Ganet gjorde det enda målet.

I åttondelsfinalen var det inga större bekymmer att hålla undan Mali, som bara lyckades få till ett skott på mål. Mötet gick till straffar där målvakten Jesus Owono tog 3 stycken. Santiago Bocari Eneme satte dit den sista straffen för Ekvatorialguinea, som har förtjänat sin plats i slutspelet.

Så Senegal har en tuff knöt att knäcka.

Därför faller spelet på att Senegal inte vinner kvartsfinalen mot Ekvatorialguinea, utan att den slutar med ett oavgjort resultat efter fulltid eller en seger till Ekvatorialguinea.

 

 

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen eller en Ekvatorialguinea seger
  • Odds: 2.38
  • Bettingsida: Unibet

 

 

 

 

Nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.