Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 jun, 2024

Ruud – Zverev 7/6: Stream, odds & speltips

Casper Ruud och Alexander Zverev möts i semifinalen av Franska Öppna, och det lovar att bli en riktigt spännande drabbning. Här kommer vi att analysera matchen och välja ut en vinnare.

Kan Zverev få sin revansch för förra årets tunga förlust mot just Ruud i Franska Öppna? Vi tror att tysken har goda förutsättningar för det. Häng med oss när vi går igenom allt inför denna semifinal.

Vad: Ruud – Zverev, Franska Öppna
När: Den 7/6, kl. 17:30
Vart: Court Philippe-Chatrier
Speltips: Zverev vinner (1.83 hos Unibet)
Livestream: > Bet365

Zverev vinner

Odds = 1.83
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Casper Ruud vs Alexander Zverev Match Outcome
Match Starts 07/06 19:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Det står 2-2 i inbördes möten mellan spelarna.
 • Spelarna möttes senast i Franska Öppna 2023, där Ruud vann.
 • Vinnaren härifrån kommer att spela final i årets andra Grand Slam-turnering.

Ruud – Zverev stream

En spännande drabbning väntar i Franska Öppna mellan Casper Ruud och Alexander Zverev, som gör upp om en finalplats i årets andra Grand Slam-turnering. Detta är verkligen en match du inte vill missa.

Här på Sportal går vi alltid igenom olika guider och visar dig hur du enkelt kommer igång med livestreaming online. Fokus ligger denna gång på matchen mellan Ruud och Zverev i Franska Öppna 2024.

Följ vår enkla guide nedan. Processen är både kort och smidig, och när du har följt alla steg är du redo att börja streama högklassig tennis samt mycket annat som erbjuds dagligen.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Ruud – Zverev

Ruud – Zverev speltips

En högintressant match väntar oss när Casper Ruud möter Alexander Zverev i semifinalen av Franska Öppna. En finalplats står på spel, vilket gör denna drabbning än mer betydelsefull. Nedan presenterar vi vårt speltips.

Casper Ruud har visat sig vara en stark kraft på gruset och har spelat i final två år i rad i Franska Öppna. Trots sina imponerande prestationer har norrmannen förlorat mot de två stora namnen, Nadal och Djokovic, de två senaste åren. Med båda dessa spelare utslagna ur turneringen, kan detta vara Ruuds chans att äntligen kamma hem titeln?

Ruud och Zverev möttes på samma plats förra året, där Ruud vann enkelt. Men förutsättningarna var annorlunda då, med Zverev precis tillbaka från en skada. Nu står vi inför en helt annan Zverev på banan – en extremt stark och formstark spelare som har vunnit 11 raka vinster och klättrat upp till fjärde plats i världsrankingen. Zverevs kraftfulla serve och aggressiva spel gör honom till en svår motståndare för vem som helst.

Vi tror att Zverev får sin revansch här. Med sin nuvarande form och styrka på banan ser vi honom som den något starkare spelaren i denna drabbning. Det blir inte enkelt, men vi tror att Zverev har vad som krävs för att ta sig till finalen. Vårt speltips blir Alexander Zverev som vinnare av matchen. Odds hämtas hos Unibet till 1.83x pengarna.

Mer odds & betting inför matchen

Vi står inför en högst spännande semifinalmatch i Franska Öppna, där Casper Ruud och Alexander Zverev möts på banan. För att underlätta ditt spel har vi tagit fram tre nya odds från spelbolaget Unibet, som är väl värt att kolla in om du är intresserad av odds. Dessutom erbjuder Unibet en generös bonus på upp till 100 kr i gratisspel till alla nya spelare.

Speltips Odds
Över 3.5 set 1.50
Över 4.5 set 3.10
Rätt resultat: 3-2 Zverev 6.00
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar