Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 mar, 2022

Röda Stjärnan – Rangers (17/3): Stream, speltips & odds

Röda Stjärnan och Rangers gör upp om en kvartsfinalplats i Europa League. Ta del av förutsättningarna till matchen, och läs vårt speltips samt information om hur ni hittar en Röda Stjärnan – Rangers live stream.

Röda Stjärnan Belgrad och Glasgow Rangers möts på torsdag kväll, i returmötet av åttondelsfinalen i Europa League. Rangers vann det första mötet med 3-0, men Röda Stjärnan är ett lag som är klart starkare på hemmaplan och än har de inte gett upp hoppet om avancemang.

Här tar vi er igenom allt ni behöver veta inför matchen, från ett speltips till information om hur ni gör för att streama Röda Stjärnan – Rangers live.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Röda Stjärnan Belgrad – Glasgow Rangers
Matchstart Kl. 18:45, den 17/3
Vart: Stadion Rajko Mitic
Live stream Viaplay
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: Röda Stjärnan vinner matchen (2,15 hos Bet365)

Inför

  • Röda Stjärnan ligger på andra plats i serbiska ligan, med resultatraden 23-3-1.
  • Glasgow Rangers ligger två i skotska ligan, och har levererat resultatraden 21-7-2.
  • Rangers vann första mötet med 3-0, trots att matchen var relativt jämn.

Statistik & inför

[sports data-token=’zfV8LVUWD9EAUigyy2Z2k5PQQHmTZuzmIOh7bEI8′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Röda Stjärnan – Rangers online

Det är väldigt enkelt att live streama Röda Stjärnan – Rangers, för att se matchen direktsänt på internet. Allt ni behöver göra för att hitta en Röda Stjärnan – Rangers stream, är att skaffa ett konto på Viaplay och där köpa ett sportabonnemang. När det är klart kan ni se Europa League direkt via valfri enhet.

Det går alltså utmärkt att ha igång er Röda Stjärnan – Rangers live stream via mobil, dator såväl som surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Hur ser det då ut med vanlig TV-sändning av matchen, kanske du undrar? Det är faktiskt så att ingen TV-kanal sänder FK Crvena Zvezda – Glasgow Rangers. För att se matchen på TV rekommenderar vi dig därför att koppla din stream av matchen från valfri enhet till TV-skärmen.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget
  • Streama Röda Stjärnan – Rangers online!

Speltips & odds: Röda Stjärnan – Rangers

Det första mötet mellan Röda Stjärnan Belgrad och Glasgow Rangers slutade i en storseger för skottarna, som vann med hela 3-0. De flesta som såg matchen är dock antagligen eniga om att siffrorna inte riktigt återspeglade matchbilden. Vi såg en relativt jämn match, där Rangers nog var något bättre, men där en seger med ett eller två mål snarare varit ett mer representativt resultat. Utöver att Röda Stjärnan skapade en hel del målchanser så brände de även en straff.

Men bara för att Rangers vann med tre mål betyder det inte att detta dubbelmöte är avgjort. Röda Stjärnan är kända för att vara ett starkt hemmalag, och på Stadion Rajko Mitic har man stått för bragder förr, såväl historiskt sett som i närtid.

Båda lagen har så gott som skadefria trupper, där hemmalagets enda avbräck är Veljko Nikolic medan Rangers endast behöver klara sig utan Ianis Hagi och Nnamdi Ofoborh.

Vi vågar inte säga att Röda Stjärnan vänder på steken och tar sig vidare, men vi tror åtminstone att man klarar av att vinna själva hemmamötet. På hemmaplan har man resultatraden 11-2-0 i ligaspelet, och här man vann två av tre matcher i Europa League-gruppspelet. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 2,15 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Röda Stjärnan vinner matchen
  • Odds: 2,15
  • Spelsida: Bet365

Genom länken finner ni vår Bet365-recension, som ni gärna får läsa.

Annan betting inför matchen

Vi spelar att Röda Stjärnan vinner matchen. Titta gärna in fler odds.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – ja 1,70
Över 2,5 mål 1,80
Röda Stjärnan kvalificerar sig 11,00

Relaterat

Europatipset 4 juni
europatipset
Ta del av våra analyser av Europatipsets 13 matcher, med spelförslag på ett 96-raderssystem!
03 juni, 2023
Måltipset 3 juni
måltipset
Ta del av vår analys med spelförslag på Måltipset 3 juni!
02 juni, 2023
fullträff 3 juni
fullträff
Kolla in vår analys med spelförslag på Fullträff-kupongen den 3 juni. Vi tippar antal mål i alla matcher.
02 juni, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

1960 Articles