Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 12 jul, 2021

Riga FC – Malmö FF, 13/7: Speltips & stream

Riga FC – Malmö FF, 13/7: Speltips & stream

I den första av två kvalmöten lyckades Malmö FF ta en viktig seger mot Riga FC, i den första kvalomgången till Champions League.

På Malmö Stadion fick Malmö FF spela med en man mer i cirka 50 minuter och lyckades då också vinna utan att släppa in något mål.

Sedan dess har Malmö FF vunnit en ligamatch mot Sirius i Allsvenskan, också utan insläppt mål.

Chanserna är goda att Malmö FF lyckas upprepa bedriften på Skontostadion i Riga.

Vad: Riga FC – Malmö FF, Champions League kval
Avspark: Den 2021-07-13, kl. 18:00
Vart: Skontostadion
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: Malmö vinner och håller nollan (Odds: 2.30 hos Bet365)

Se Riga – Malmö stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama alla matcher från Champions League kvalet. Det innebär naturligtvis att du kan se matchen mellan Riga – Malmö på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Riga – Malmö live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama alla matcher från Champions League kvalet

Speltips & odds

Returen i Champions League kvalet lever i allra högsta grad.

Malmö FF är inte på något sätt klara ännu, även om det ser riktigt bra ut på förhand.

Första matchen var ingen lysande prestation från Malmös sida, som ändå tog vara på de chanser som skapades och nätade en gång.

Malmö hade trots allt ett bollinnehav på 75 %, med 3 skott på mål och hela 19 skott utanför.

Gästerna Riga FC var betydligt sämre och lyckades inte skapa någonting. Totalt blev det ett skott utanför mål. Inga skott på mål. I slutet av den första halvleken drog anfallaren Yunusa Muritala på sig sitt andra gula kort och blev utvisad. Han missar returen i Riga och är ett avbräck för laget.

Även innan utvisningen lyckades inte Riga FC skapa någonting. Fast utvisningen förvärrade saken ytterligare.

Tidigt i den andra halvleken kunde toppanfallaren Antonio Colak (i bild) göra matchens enda mål för Malmö FF. Därefter kontrollerade Malmö matchen helt.

I Malmös nästa match, som spelades på hemmagräs mot Sirius, gjorde Antonio Colak mål igen, efter bara en minuts spel, i en match som de vann med 4-0. Sören Rieks, Veljko Birmancevic och Anders Christiansen nätade de övriga målen för Malmö.

Malmö leder Allsvenskan med 3 poäng före Djurgården, som har spelat 2 matcher mindre.

Innan Malmö-mötet förlorade Riga FC sin senaste ligamatch i Lettland mot FK Liepaja med 0-1. Riga FC är inte ens det bästa lagen i lettiska Virsliga, då laget ligger på en andra plats, med två matcher fler spelade än ettan Rigas FS.

Då Riga FC har en dålig form har de en minimal chans att vända detta underläge. De måste gå för ett mål, i syfte att försöka vända underläget, och kommer att löpa den stora risken att själva släppa in, igen, mål mot Malmö, som är både en och två nivåer bättre.

Malmös försvar har visat sig vara stark i de senaste matcherna, både i ligan och internationellt.

Därför landar spelet på att Malmö vinner matchen utan att släppa in något mål.

  • Vårt speltips: Malmö vinner matchen och håller nollan
  • Odds: 2.30
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Rigas möjlig startuppställning:

Roberts Ozols; Ritvars Rugins, Milos Vranjanin, Vladislavs Fjodorovs, Armands Petersons; Felipe Brisola, Antonijs Cernomordijs, Ivan Paurevic; Mikael Soisalo, Kule Mbombo, Nedeljko Piscevic.

Malmös möjlig startuppställning:

Johan Dahlin; Eric Larsson, Anel Ahmedhodzic, Lasse Nielsen, Jonas Knudsen; Oscar Lewicki, Sebastian Nanasi, Erdal Rakip; Jo Inge Berget, Antonio-Mirko Colak, Veljko Birmancevic.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar