Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 14 maj, 2021

Real Sociedad – Valladolid, 16/5: Speltips & stream

Real Sociedad – Elche, 7/5: Speltips & stream

La Liga mötet mellan Real Sociedad och Valladolid är viktigt för båda gängen.

Real Sociedad behöver säkra sin Europa League plats.

Valladolid behöver vinna för att ta sig upp ur bottenträsket.

Formen talar till Real Sociedads fördel.

Vad: Real Sociedad – Valladolid, La Liga
Avspark: Den 2021-05-16, kl. 18:30
Vart: Anoeta
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: Real Sociedad -1 (Odds: 2.10 hos Bet365)

Se Real Sociedad – Valladolid stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från La Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Real Sociedad – Valladolid på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Real Sociedad – Valladolid live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama La Liga!

Speltips & odds

Real Sociedad och Valladolid möttes i den första omgången i La Liga. Det var ett möte som slutade 1-1. Sedan dess har det gått åt två olika håll för dem. Med två omgångar kvar skiljer det 25 poäng, till Real Sociedads fördel.

Efter en fantastisk inledning på ligaspelet tappade Real Sociedad formen i mitten av säsongen. Detta kostade dem en topp 4 placering. I stället har de fått fokusera på en Europa League plats. Kampen om dessa 2 biljetter har också visar sig vara svår.

Real Sociedad leder racet med 56 poäng. Men både Betis och Villarreal är hack i häl på dem med 55 poäng. Så en seger för Real Sociedad skulle ge arbetsro inför sista omgången, där de möter Osasuna på bortaplan. Formen hos Real Sociedad är bra med 3 segrar och 2 förluster på de 5 senaste ligamatcher.

Valladolids chanser till en överlevnad i La Liga är mindre än minimala. De har 2 poäng upp till säker mark. Motståndet i de 2 kvarstående matcher är då Real Sociedad, som krigar om en Europa League plats, och Atletico Madrid, som krigar om att vinna ligan.

I och med det tuffa motståndet ser det nattsvart ut för Valladolid. Värst av allt är ändå formen.

Vanligtvis är Valladolid svåra att bryta ner och göra mål på. Detta har verkligen inte varit fallet i deras senaste matcher. Valladolid har två raka förluster i ryggen, som har kommit mot Valencia med 0-3 och Villarreal med 0-2.

Att Valladolid inte har nätat är inget som förvånar, eftersom detta har varit ett problem hela säsongen. Men att släppa in 5 mål på 2 matcher, i slutskedet av säsongen, när det gäller som mest är rena svaghetstecken.

Real Sociedad, med två raka hemmasegrar, ska inte ha problem med att vinna mot Valladolid och ha en stor fördel inför den sista omgången. Spelet landar i att Real Sociedad vinner med fler än ett mål i marginal (exempelvis 2-0), där insatsen återbetalas om det bara blir en seger med ett mål (exempelvis 1-0).

  • Vårt speltips: Real Sociedad -1 mål Asian Handicap
  • Odds: 2.10
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Real Sociedads möjlig startuppställning:

Remiro; Zaldua, Elustondo, Sagnan, Monreal; Guridi, Zubimendi, Portu, Oyarzabal, Barrenetxea; Isak.

Valladolids möjlig startuppställning:

Roberto; Janko, Bruno, Yamiq, Nacho; Fernandez, Plano, Fede, Mesa, Villa; Weissman.

Andra nyheter:

os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar