Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 jan, 2022

Real Sociedad – Getafe, 23/1: Stream, speltips & odds

Real Sociedad Getafe speltips stream

Alexander Isak väntas vara tillbaka i startelvan, när Real Sociedad tar emot Getafe på söndagskvällen! Ta del av vårt speltips till mötet, och se hur ni gör för att streama Real Sociedad – Getafe live.

Real Sociedad verkar ha hittat tillbaka till formen efter en mycket svag period, och ska försöka att fortsätta på det spåret hemma mot Getafe under söndagskvällen. Getafe har också stått för en del imponerande insatser på senare tid, så vi har en spännande match att se fram emot.

Här ger vi er alla förutsättningar inför matchen i form av ett speltips, och visar även hur ni bär er åt för att hitta en Real Sociedad – Getafe stream.

Streama Real Sociedad – Getafe live

Se La Liga direktsänt hos Bet365!

Vad: Real Sociedad – Getafe
Matchstart Kl. 18:30, den 23/1
Vart: Reale Arena, San Sebastián
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Real Sociedad vinner (1,66 hos Bet365)

[sports data-token=’icPX11ttIzMalDX9brRSNxNdy2IPBtI9MRcEUn8T’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Real Sociedad – Getafe live

Om ni är intresserade av att live streama Real Sociedad – Getafe har ni kommit helt rätt. Vi ger er nämligen instruktioner för att hitta en Real Sociedad – Getafe live stream. Allt ni behöver göra för att se La Liga online på nätet är att skaffa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni se alla matcher från tävlingen, direktsänt på sajten!

Välj själv om ni vill ha igång er Real Sociedad – Getafe stream via mobil, dator eller surfplatta. Med en HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och se matchen på TV. Oavsett hur ni väljer att titta på er fotboll stream kan vi nästan utlova att ni kommer att bli nöjda.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Real Sociedad – Getafe live!

Speltips & odds: Real Sociedad – Getafe

Real Sociedad inledde säsongen mycket starkt, och hängde med bra i toppen. Därefter följde en klart sämre period, där man i ligaspelet bara tog två poäng på sex matcher. Men i den senaste matchen bröts den vinstfria sviten, i form av en seger mot Celta Vigo. Den segern följdes dessutom upp av att man slog ut Atlético de Madrid ur Copa del Rey. ”La Real” hoppas nu att man kan fortsätta på den vägen.

Alexander Isak tvingades byta på grund av en fotledsskada mot Celta, och missade matchen mot Atlético. Här säger dock förhandsrapporterna att han ska vara redo för spel, och han finns uppsatt i spanska mediers troliga startelvor inför matchen. Naturligtvis kul för oss svenskar, och förhoppningsvis hinner Isak hitta storformen lagom till VM-playoffmatcherna i mars.

Getafe har sått för flera starka insatser på senare tid, och har faktiskt vunnit tre av de fyra senaste matcherna, bland annat en mot Real Madrid. Gemensamt för dessa tre matcher är dock att de spelats på hemmaplan, och på bortagräs är man inte alls lika starka. Faktum är att man ännu inte vunnit en bortamatch på hela säsongen, och endast jumbon Levante har tagit färre poäng på resande fot.

När Real Sociedad hittat tillbaka till formen, med Alexander Isak tillbaka och mot Getafe och deras hopplösa bortafacit – då tror vi på hemmaseger. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 1,66 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Real Sociedad vinner
  • Odds: 1,66
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en recension om Bet365, som ni mycket gärna får läsa.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar