Portugal - Tjeckien, 9/6: Speltips & stream

Brussels, Belgium. 05th Sep, 2021. Jakub Pesek of Czech Republic during the FIFA World Cup Qatar 2022, Qualifiers, Group E football match between Belgium and Czech Republic on September 5, 2021 at King Baudouin stadium in Brussels, Belgium. Photo by Laure

Både Portugal och Tjeckien är obesegrade i gruppspelet i UEFA Nations League inför deras drabbning, i den tredje omgången.

När två omgångar har spelats färdigt i turneringen har båda nationerna lyckats vinna en landskamp var mot Schweiz och kryssa mot Spanien.

Då båda nationerna har spelat utmärkt är det ytterst lite som skiljer dem åt. Därmed ska tjeckerna inte behöva bli överkörda på något sätt.

 

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

> Streama fotboll

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Portugal – Tjeckien, Nations League
Avspark: Den 2022-06-09, kl. 20:45
Vart: Estadio Jose Alvalade
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Tjeckien +1,5 (Odds: 1.72 hos Unibet)

Inför

  • Portugal har lyckats undvika avbräck. Däremot kommer truppen att roteras, efter ett indensivt spelschema.
  • Tjeckien har bekymmer på vänsterbackposten då Jaroslav Zeleny och Jakub Jankto klev av med smärtor senast.
  • Både Portugal och Tjeckien har 4 poäng vardera efter de första två omgångar i turneringen.

 

Startelvor & statistik

 

Streama Portugal – Tjeckien

Du kan streama Nations League landskampen mellan Portugal och Tjeckien online. För att lyckas med detta behöver du öppna ett abonnemang på Viaplay.

Landskampen går att titta på bland annat via en mobil, en dator eller en surfplatta. Se nedan hur du enklast kommer igång.

  1. Surfa vidare till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang Viaplay Total
  3. Streama Nations League landskampen mellan Portugal och Tjeckien

 

Sändningen i matchen börjar 5 minuter innan. Experter i studion och kommentatorer ger dig de bästa insikterna i sändningarna för de flesta av våra sporter.

Som sällskap i finalen kommer du att ha den svenska kommentatorn Henrik Strömblad.

Med Viaplay sportpaket ingår också alltid hela vårt utbud av filmer, serier och barninnehåll.

 

Speltips & odds

 

Marginalerna har på Portugals sida när de lyckades ta en poäng på Benito Villamarin Stadium i Sevilla. Spanien hade en ledning efter 25 minuter då Alvaro Morata nätade. Matchbilden passade spanjorerna, som kontrollerade tillställning. Men med 8 minuter kvar kvitterade Portugal genom inhopparen Richardo Horta.

En annan inhoppare i form av en av världens bästa fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo, gjorde inte mycket väsen av sig. I stället gjorde han det mot Österrike i nästa omgång, då han nätade två gånger om. Därmed är den femfaldige vinnaren av Ballon d’Or uppe i 117 internationella mål för landslaget. Även William Carvalho och Man City försvararen Joao Cancelo hittade nätmaskorna i 4-0 segern.

I Nations League har Portugal varit starka och bara förlorat en av sina 14 landskamper sedan turneringen startade. Fast nästa omgång kommer att bli ett tufft och jobbigt möte.

Efter att ha blivit utslagna av Sverige i VM-kval playoffen har Tjeckien spelat upp sig. De lyckades kryssa i en vänskapskamp mot Wales, som senare tog en VM biljett genom att slå ut Ukraina i finalen i kvalet.

När Nations League väl började inledde man piggt. Jan Kuchta gav nationen ledningen efter 11 minuter mot Schweiz, som kvitterade precis innan halvtidspausen. I den andra halvleken pressade Tjeckien och fick utdelning i form av ett olyckligt självmål. Det räckte till en seger.

I den senaste omgången gästades man av Spanien. Jakub Pesek (i bild) nätade redan efter 4 minuter. Spanien lyckades kvittera, strax innan halvtid, genom Gavi. Men Jan Kuchta skulle slå till igen. Efter 66 minuter gav han Tjeckien ledningen igen, som varade nästan tiden ut. Strax innan fulltid kvitterade Athletic Bilbao mittbacken Inigo Martinez. Trots ett massivt bollinnehav från gästerna lyckades Tjeckien knipa en pinne.

Tjeckien är svåra att bryta ner och en tuff nöt att knäcka.

Spelbolag har Portugal som alldeles för stora favoriter till att vinna matchen. Mest värde finns på att Tjeckien inte blir överkörda. Det mesta stämmer trots allt för gästerna.

Därför faller vårt speltips att Tjeckien klarar av att täcka handikapp linan som är satt på +1,5 mål. Då har man råd att förlora matchen med ett mål, som 0-1 och 1-2.

 

  • Vårt speltips: Tjeckien +1,5 Asian Handicap
  • Odds: 1.72
  • Bettingsida: Unibet

 

Vänligen läs gärna också vår recension om Unibet.

 

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Portugal inte vinner med fler än ett mål i marginal mot Tjeckien.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför Portugal – Tjeckien mötet.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att satsa pengarna på.

 

Speltips Odds från Unibet
Över 2,5 mål i matchen 1.76
Tjeckien vinner matchen 8.75
Över 8,5 hörnor i matchen 1.74

 

Nyheter

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.