Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 12 jun, 2021

Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas, 13/6: Speltips & stream

Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas, 13/6: Speltips & stream

Världsettan Novak Djokovic gjorde enligt honom själv sin bästa grusmatch när han slog ut gruskungen Rafael Nadal i semifinalen.

I finalen väntar greken Stefanos Tsitsipas, 22-åringen som är världsfemman i rankningen, som själv har imponerat fram tills semifinalen.

Fast där blev det en lång och energikrävande match för Stefanos Tsitsipas, som hade behövt vara helt utvilad för att ha en chans att slå ut ”Nole”.

Novak Djokovic kommer att bli svårstoppad och väntas lyfta pokalen med en god segermarginal.

Vad: Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas, Franska Öppna
Avspark: Den 2021-06-13, kl. 15:00
Vart: Roland Garros i Paris, Frankrike
Live stream: Unibet
TV-kanal: Eurosport 1
Speltips: Djokovic -4,5 Games (Odds: 1.78 hos Unibet)

Se Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas stream

Som medlem hos Unibet så kan man streama alla matcher från Franska Öppna i tennis. Det innebär naturligtvis att du kan se herrarnas final mellan Novak Djokovic och Stefanos Tsitsipas på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama finalen av Franska Öppna

Speltips & odds

Världsettan Novak Djokovic, med 18 Grand Slam titlar på hyllan, har hittat sin absolut bästa form lagom till finalen av turneringen som han har vunnit minst antal gånger. Den enkla anledningen är att Franska Öppna har dominerats (först av den svenske legendaren Björn Borg) i modern tid av spanjoren Rafael Nadal.

Novak Djokovic lyckades vinna Franska Öppna år 2016, då Rafael Nadal var lite ur form och drogs med knäskador. Fast detta år finns det inga ursäkter.

Seg start för Novak Djokovic

Inledningsvis hade Novak Djokovic stora problem och hamnade i ett 0-5 underläge i första set. På presskonferensen sade Novak Djokovic att det var viktigt för honom att ta 3 games i det första setet för att inte ge Rafael Nadal psykologiskt övertag. Något som därefter visade sig vara avgörande.

TV-spel nivå

Arrangörerna i Franska Öppna beskrev semifinalen som om den var på en videospelsnivå. Båda spelarna gjorde lysande insatser. Vid de viktigaste poängen var det ändå Novak Djokovic som spelade bättre, gång på gång.

Novak Djokovic slog ut Rafael Nadal med 3-6, 6-3, 7-6, 6-2. Att vinna med 5 games marginal mot en betydligt sämre grusspelare, i en final, ska Novak Djokovic klara av.

3 timmar och 37 minuter

Stefanos Tsitsipas är historisk i hemlandet eftersom ingen grek har någonsin nått en final i Franska Öppna. Han talade om just detta på presskonferensen och hur stolt han var över sin insats mot tysken Alexander Zverev. Det ska han också vara så klart, när han går segrandes ur en duell som pågår i över 3 ½ timmar.

Vägen till semifinalen var relativ enkelt, där Stefanos Tsitsipas var favorit att segra i samtliga matcher. På vägen förlorade han bara ett set mot amerikanen John Isner.

I semifinalen ledde Stefanos Tsitsipas efter att ha vunnit de första två seten. Men sedan tappade han fokus och skärpa i slagen och en del trötthet hade smygit sig på. Han tappade de två kommande seten innan han hittade formen igen i slutet av matchen. Det blev 6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3 till slut.

Med en dags vila behöver Stefanos Tsitsipas ladda om batterierna och spela sin livs bästa tennismatch för att vinna turneringen.

Det råder ingen tvekan om att när Novak Djokovic spelar på topp så är han i princip omöjlig att slå. Den formen visade han upp senast och är därför en solklar favorit till seger. Då han vann semifinalen mot självaste Rafael Nada med 5 games i marginal är chansen enorm att han upprepar succén även mot Stefanos Tsitsipas.

Därför lander spelet på att Stefanos Tsitsipas vinner finalen med -4,5 games i handikapp.

  • Vårt speltips: Novak Djokovic vinner matchen med -4,5 games i handikapp
  • Odds: 1.78
  • Bettingsida: Unibet

Andra nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar