Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 feb, 2024

Nottingham – West Ham 17/2: Stream, odds & speltips

Nottingham och West Ham möts i den 25:e omgången av Premier League. Här går vi igenom allt inför matchen på City Ground, som sparkar igång på lördag klockan 16:00.

Båda lagen går in i matchen med en något svag form, vilket skapar en god möjlighet för dem att utnyttja situationen och återvända till vinnarspåret. Få en inblick i vår detaljerade analys mellan Nottingham och West Ham. Vi presenterar speltips, odds och en guide om hur du kan streama Premier League online.

Vad: Nottingham – West Ham, Premier League
När: Den 17/2, kl. 16:00
Vart: City Ground
Speltips: Båda lagen gör mål (1.68 hos Betsson)
Livestream: > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 1.68
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Hemmalaget saknar Montiel samt Wood på grund av skador.
 • West Ham ser ut att ha en skadefri trupp, och det finns inga skador eller avstängningar att rapportera om.
 • Första mötet mellan lagen den här säsongen, som spelades i november, slutade 3-2 till West Ham.

Nottingham – West Ham stream

Först och främst vill vi informera dig om att matchen mellan Nottingham och West Ham är en del av Stryktipset idag, vilket kan vara av intresse för dig. Om så är fallet kan du ta del av vårt speltips inför matchen, där vi har tagit fram detaljerade analyser.

Dessutom är det möjligt att live streama matchen online, och i detta avseende ansvarar Viaplay för sändningen. För att komma igång med live streaming av Premier League krävs enkelt sagt ett konto hos Viaplay och ett aktivt abonnemang. Därefter är du redo att njuta av fotboll från världens största fotbollsliga.

Börja din upplevelse med Viaplay redan idag – det är en imponerande tjänst, och vi är övertygade om att du kommer att uppskatta den.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Nottingham – West Ham

Nottingham – West Ham speltips

Här kommer vårt speltips inför mötet mellan Nottingham och West Ham.

I denna match kommer vi att rikta in oss på ett målspel, närmare bestämt ett ”båda lagen gör mål”-spel. Vi anser att detta kan vara ett klokt val med tanke på de två lagen som för närvarande befinner sig i en mindre bra period. Båda lagen har släppt in många mål på senare tid och får nu chansen att gå för segern.

Nottingham hade senast ledningen mot Newcastle men lyckades ändå inte hålla den och förlorade till slut med 3-2 på hemmaplan. Det är en tung period för Nottingham, och med tanke på den negativa trenden är det inte långt ifrån nedflyttningsstrecket.

West Ham har upplevt några tunga Premier League-förluster på sistone, särskilt 3-0-förlusten mot Manchester United och den förnedrande 6-0-förlusten mot Arsenal i Londonderbyt. Det blir sannerligen en tuff utmaning för Moyes och hans mannar att resa sig från dessa nederlag.

Vårt speltips är som sagt att båda lagen kommer göra mål. Vi tror att detta kan vara ett bra val mellan två lag som kämpar för att hitta formen och återvända till vinnarspåret.

Mer odds & betting inför matchen

Här är tre nya odds inför mötet mellan Nottingham och West Ham som vi anser vara värda att särskilt beakta. Samtliga odds hämtas från spelbolaget Betsson.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.86
Nottingham vinner 2.40
Rätt resultat: 2-1 8.60
EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar