Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 jan, 2024

Norge – Portugal 17/1: Stream, odds & speltips

Redan innan avslutningen av gruppspelet i grupp D, E och F på måndagskvällen var det klart vilka sex lag som hade säkrat sina platser i nästa etapp i Hamburg. Det enda som återstod var att se vilka av dessa lag som skulle addera några poäng till sina resultat inför den kommande mellanrundan.

Nu befinner vi oss här, redo för den kommande matchen mellan Norge och Portugal som startar på onsdag klockan 15:30. Här presenterar vi allt inför matchen och delar med oss av speltips. Vi granskar samtliga odds och ger dig information om hur du kan streama evenemanget från handbolls-EM. Följ med oss hela vägen för en fullständig förhandsanalys.

Vad: Norge – Portugal, Handbolls-EM
När: Den 17/1, kl. 15:30
Vart: Barclaycard Arena
Speltips: Under 57.5 mål (1.95 hos Bet365)
Livestream: > Bet365 & Viaplay
TV: TV10

Under 57.5 mål

Odds = 1.95
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

Se Norge – Portugal i Handbolls-EM

Streama alla matcher hos Bet365

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Norway vs Portugal Match Outcome
Match Starts 17/01 15:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Norge misslyckades med att slå Slovenien i sin sista match och slutade därmed tvåa i Grupp D.
 • Portugal hamnade också på en andraplats i sin grupp, men å andra sidan var det få som trodde att de skulle avsluta före toppfavoriten Danmark.
 • Handbolls-EM fortsätter med en match i mellanrundan mellan Norge och Portugal. Norge kliver ut som stora favoriter att vinna enligt spelbolagen.

Norge – Portugal stream

Här förser vi dig med all relevant information om hur du kommer igång med livestreaming online under handbolls-EM 2024.

För att börja, behöver du ha ett konto hos streamingtjänsten Viaplay. Om du inte redan har det kan du enkelt skapa ett genom att följa länken i vår guide nedan. Efter att du har skapat kontot måste du aktivera ett sportabonnemang för att låsa upp Viaplays sportutbud. Därefter är du redo att börja livestreama samtliga matcher från hela handbolls-EM 2024.

Om du föredrar att titta på matchen på TV är det också möjligt, och det är TV10 som ansvarar för sändningen av den här matchen.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Norge – Portugal

Norge – Portugal speltips

Norge ställs mot Portugal, och här presenterar vi vårt speltips inför handbolls-EM 2024.

Norge betraktades som stora favoriter i sin sista gruppspelsmatch mot Slovenien men lyckades inte fullfölja uppgiften. De förlorade till slut med endast ett mål, 28-27, och hamnade på andra plats i gruppen. Nu möter de Portugal i sin första match i mellanrundan.

Portugal gjorde sitt jobb och gjorde det imponerande. De slutade på andra plats efter Danmark i gruppen, en placering som få förväntade sig att de skulle kunna utmana danskarna om. I den sista gruppspelsmatchen blev de möjligen överkörda av danskarna, men Danmark var otvivelaktigt storfavoriter i den matchen.

I denna match fokuserar vi på ett målspel, närmare bestämt att det blir en tämligen jämn match. Självklart kommer det att bli en del mål, men vi tror att antalet mål kommer att vara under 57.5 i matchen, vilket innebär att det maximalt får bli 57 mål för att spelet ska slå in.

Denna lina har varit framgångsrik i samtliga av Norges matcher under handbolls-EM. För Portugal har den träffat i 2 av 3 matcher, och den enda gången den inte träffade var mot Danmark, ett mycket formstarkt Danmark som då producerade hela 37 mål i matchen. Norge förväntas inte göra lika många mål mot Portugal, och vi tror snarare på en jämn match där Portugal, trots att Norge går in som storfavoriter, har rimliga chanser att prestera väl.

Mer odds & betting inför matchen

Inför mötet mellan Norge och Portugal har vi beslutat oss för att utforska ytterligare speltips och odds för att ytterligare intensifiera spänningen. Ta en titt på våra speltips nedan, och kom ihåg att alltid noggrant granska dina val innan du placerar ett spel. Slutligen, spela med förnuft.

Samtliga odds som presenteras här är hämtade från spelgiganten Bet365 – ett spelbolag som vi varmt rekommenderar.

Speltips Odds
Portugal +3.5 mål 1.85
Norge under 30.5 mål 1.85
Portugal under 27.5 mål 1.80
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar