Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 19 jan, 2024

Norge – Nederländerna 19/1: Stream, odds & speltips

Handbolls-EM fortsätter sin framfart, och nu befinner vi oss i den andra omgången av mellanrundan. Vi riktar vår uppmärksamhet mot mötet mellan Norge och Nederländerna, som är schemalagt att starta på fredag klockan 18:00.

Båda lagen står inför denna match med en förlust i bagaget från sina första möten i mellanrundan. Norge förlorade mot Portugal, medan Nederländerna stötte på nederlag mot den starka favoriten Danmark. En viktig match väntar nu båda lagen, och här går vi igenom allt inför denna spännande drabbning, med speltips, odds och en guide för live streaming online. Följ med oss hela vägen genom förberedelserna inför matchen.

Vad: Norge – Nederländerna, Handbolls-EM
När: Den 19/1, kl. 18:00
Vart: Barclaycard Arena
Speltips: Nederländerna vinner (3.70 hos Unibet)
Livestream: > Bet365 & Viaplay
TV: TV6

Nederländerna vinner

Odds = 3.70
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet

Se Norge – Nederländerna i Handbolls-EM

Streama alla matcher hos Bet365

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Norway vs Netherlands Match Outcome
Match Starts 19/01 18:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Båda lagen förlorade sina första matcher i mellanrundan.
 • Norge förlorade mot Portugal, trots att de var stora favoriter.
 • Nederländerna hade en tuff match mot Danmark, och ingen förväntade sig något annat.

Norge – Nederländerna stream

Här följer en steg-för-steg-guide om hur du kan live streama Handbolls-EM 2024 online.

För det första behöver du skapa ett konto på Viaplay, vilket du enkelt kan göra genom att klicka på länken i vår guide nedan.

Efter att du har skapat ditt konto behöver du prenumerera på ett sportpaket för att få tillgång till deras sportutbud. Därefter är du redo att börja streama matchen mellan Norge och Nederländerna, samt självklart alla andra matcher från Handbolls-EM.

Viaplay erbjuder en omfattande samling av högkvalitativ sportunderhållning året om, vilket gör det till en utmärkt plattform för sportälskare. Se till att skaffa ditt Viaplay-konto och abonnemang redan idag för att njuta av spännande sportevenemang via live streaming.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Norge – Nederländerna

Norge – Nederländerna speltips

Norge möter Nederländerna, och här presenterar vi vårt bästa speltips för matchen.

Norge har inte överraskat under handbolls-EM och har faktiskt bara lyckats vinna en enda match, spelat oavgjort en gång och förlorat resterande matcher. Detta trots att de var storfavoriter att vinna åtminstone tre av dem, men har misslyckats totalt. Så nej, vi håller inte Norge högt överhuvudtaget.

Vi anser istället att Nederländerna har värdet på sin sida i den här matchen, med otroliga 3.70 gånger pengarna på seger. Vi tror faktiskt inte att det skulle förvåna någon särskilt mycket om Nederländerna går vidare och vinner den här matchen.

Nederländerna har vunnit två matcher och förlorat mot Sverige i en mycket jämn match med bara en boll, samt förlorat mot möjligen mästerskapets starkaste nation, Danmark. Så vi tror att Staffan Olssons lag kan ha en rimlig chans i den här matchen, och återigen gillar vi oddset som erbjuds av spelbolaget Unibet.

Vi rekommenderar starkt Unibet, men du kan också utforska vår lista över Sveriges bästa spelbolag 2024 för att välja det eller de spelbolag som passar dig bäst.

Mer odds & betting inför matchen

Inför mötet mellan Norge och Nederländerna, en betydelsefull match i handbolls-EM, presenterar vi tre nya odds och speltips. Ta en titt på våra rekommendationer nedan, noga överväg dina val innan du placerar ditt spel, och framför allt, spela med måtta. Samtliga odds kommer från spelbolaget Unibet.

Speltips Odds
Nederländerna +3.5 mål 1.60
Nederländerna +2.5 mål 1.87
Över 61.5 mål 1.97
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar